Error μετά την εγκατάσταση του TWRP (Galaxy j3 2016)
#1
Καλημέρα σας και καλά Χριστούγενα σε όλους με υγεία και οτι επιθυμείτε!!
Πρόσφατα απέκτησα το Samsung Galaxy J3 2016 και πιο συγκεκριμένα το μοντέλο sm-j320fn. Και λόγο οτι ήθελα να το κάνω Root προσπάθησα να εγκαταστίσω το TWRP με το Odin για να μπορέσω να περάσω το SuperSU. Με την πρώτη μου προσπάθεια να περάσω το TWRP μου έβγαλε στην οθόνη "RECOVERY IS NOT SEANDROID ENFORSING" και δεν μπορούσα να μπω ούτε σε Recovery mode ούτε να κάνω boot στο Android. Μετά απο αυτό κατέβασα άλλο αρχείο με το TWRP το πέρασα με το Odin χωρίς κανένα πρόβλημα και τώρα ξεκινάει κανονικά μόνο που όταν μπαίνω σε recovery mode ακόμα βγάζει το Error για λίγο και μετά μπαίνει στο TWRP χωρίς κανένα θέμα. Ειναι πρόβλημα που το κάνει αυτό πρίν μπεί στο TWRP;

Ευχαριστω για τον χρόνο σας!!:)
  Απάντηση
#2
καλησπέρα και χρόνια πολλά! εγώ ξέρω ότι πρώτα ρουτάρεις το κινητό,κάμεις επανεκκίνηση και μετά εγκαθιστάς το TWRP με το Odin από τον υπολογιστή.Κατεβάζεις ένα αρχείο root και το εγκαθιστάς με το Odin και μετά εγκαθιστάς το TWRP από το Xda developers για την συσκευή σου.Εγώ διάβασα κι ακολούθησα όλες τις οδηγίες πιστά και μου πέτυχε με την πρώτη και μάλιστα κατάφερα κι εγκατέστησα άλλο λειτουργικό σύστημα.Σου προτείνω να κατεβασεις το επίσημο firmware από την ιστοσελίδα της Samsung για την συσκευή σου και να ξέρεις ότι πρέπει πρώτα να φτιάξεις λογαριασμό.
Manjaro xfce 64
  Απάντηση
#3
έχεις περάσει λάθος αρχείο στο TWRP. To καλό είναι ότι αν ξανά περάσεις το σωστό θα δουλέψει .
Αν έχεις πρόσβαση στο λειτουργικό πάνε στο software info -> Baseband version και κοίτα ακριβώς την έκδοση σου (συνήθως διαφέρουν στα τελευταία γράμματα (έχει και άλλα μετά το fn).
Είχα κάνει το ίδιο λάθος στο J5, μια φορά μου άνοιξε κανονικά , μετά δεν άνοιγε καθόλου (έκανε συνεχώς επανεκκίνηση) , έβαλα το σωστό αρχείο και έπαιξε αμέσως.
Linux Mint 19.1 Tessa | Kernel Linux 4.15.0-48-generic x86_64 | MATE 1.20.1

  Απάντηση
#4
Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τις απαντισεις!
sudo στην πρωτή μου προσπάθεια όντως ήταν λάθος το αρχείο και δεν μπορουσα να κανω τιποτα, αλλά μετά πέρασα το σωστό και ολα είναι κανονικά. Απλα οταν παω να μπω σε Recovery mode μου βγαζει για 1-2 δευτερολεπτα το error και μπαινει στο TWRP.
mikeius666p Αυτο που εκανα ηταν να βάλω το TWRP και μετα απο εκει να περασω το SuperSU για να το κανω root

Και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Μήπως ξέρετε κατα πόσο έγκυρο είναι το firmware αυτων των δυο σελίδων, σε περίπτωση που μου χρειαστεί να περάσω το εργοστασιακό

https://samsung-firmware.org/download/Ga...NOXX0APH1/
https://samsung-updates.com/details/7866...FNXXU0APH1
  Απάντηση
#5
το android είναι ανοικτού κωδικα και θα πρέπει να διανέμεται ελεύθερα.Το λειτουργικό σύστημα android για το κινητό σου είναι ήδη διαθέσιμο απλά πρόσεχε να εγκαταστήσεις αυτά που γράφουν gr δίπλα στην ιστοσελίδα.Root κάνεις απλά με το Odin και είναι ένα μικρό αρχειάκι που χρειάζεται να κατεβάσεις και με αυτό αυτόματα σου εγκαθιστά το Supersu.Τώρα βέβαια έτσι όπως το έκανες μαλλον θα πρέπει να ξαναεγκαταστήσεις το android με την ίδια έκδοση που είχες.Θεωρώ ότι το Xda Developers είναι το πιο αξιόπιστο site για να ψάξεις γιαυτή την δουλειά.Να σε ρωτήσω έτσι από περιέργια, γιατί θες να κάμεις root στο κινητό σου;
Manjaro xfce 64
  Απάντηση
#6
@zer07,Για firmware εγώ χρησιμοποιώ την SamMobile

mikeius666p , εγώ το έκανα γιατί έχω το 8gb και μετά την αναβάθμιση σε android 6 μου έμεινα 200mb ελευθέρα. Οπότε το rootαρα και σούταρα τις περιττές εφαρμογές, τώρα έχω 1,2GB ελεύθερα( μόνο το MS office έπιανε 500ΜΒ , απενεργοποιημένο).
Linux Mint 19.1 Tessa | Kernel Linux 4.15.0-48-generic x86_64 | MATE 1.20.1

  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Backup σε Android με TWRP mikeius666p 11 1.887 12.11.2016 17:20
Τελευταία Ανάρτηση: mikeius666p
  Καθαρή rom sto samsung galaxy s 2 jerichoriginal.21 3 1.103 23.09.2012 15:13
Τελευταία Ανάρτηση: jerichoriginal.21
  Samsung Galaxy SII jerichoriginal.21 3 971 29.08.2012 00:42
Τελευταία Ανάρτηση: jerichoriginal.21

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)