Με Linux τα νέα ακυρωτικά των λεωφορείων;
#11
Και να μην συμφωνήσει κάποιος με τον constantinos δεν λέει τίποτα γιατί αυτό που εκφράζει είναι το φυσιολογικό και το μη αρεστό. Καμία επανάσταση ή μεγάλη αλλαγή στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έγινε με ειρηνικά μέσα, παρά μόνο με πόλεμο και με βία. Για όσους και όσες δεν το έχουν αντιληφθεί μέχρι στιγμής η ιστορική στιγμή για μια μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει φτάσει, όπου το σάλπισμα θα το ηχήσει ο πρόεδρος Trump, το αποτέλεσμα αυτής της ιστορικής αλλαγής αμφίρροπο, όμως αναγκαίο για την εξέλιξη όλων των ειδών αυτού του πλανήτη και όχι μόνο του ανθρώπου.
  Απάντηση
#12
asinoro, post: 26987, member: 1760 είπε κι ελάλησε:Και να μην συμφωνήσει κάποιος με τον constantinos δεν λέει τίποτα γιατί αυτό που εκφράζει είναι το φυσιολογικό και το μη αρεστό. Καμία επανάσταση ή μεγάλη αλλαγή στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έγινε με ειρηνικά μέσα, παρά μόνο με πόλεμο και με βία.


Αυτό που βλέπω είναι πως καθώς περνά ο χρόνος, τα πράγματα για τον φτωχό δυσκολεύουν περισσότερο. Και εννοώ τώρα, όσοι δεν είχανε τα λεφτά του εισιτηρίου λόγω ανεργίας και έστω μπαίναν στο μετρό με δικό τους ρίσκο, τώρα τι γίνεται; Άντε να μπαίνουν σε λεωφορείο όπου δεν θα βρίσκουν μπάρα. Εν τω μεταξύ, η πολιτεία δεν είπε στο παρελθόν τουλάχιστον, πως άνεργος με κάρτα ΟΑΕΔ δικαιούται δωρεάν. Αλλά και χωρίς ΟΑΕΔ πόσοι άνεργοι υπάρχουν; Ξέρεις πιστεύω πως οι συστηματικοί λαθρεπιβάτες, λέγε κάτι τσιγκούνια που ξεραίνουν το σκατό τους και το κάνουν καύσιμο στη σόμπα, είναι λίγοι.

Νομίζω πως δεν είναι εποχή η πολιτεία να ζορίζει την κοινωνία η οποία βρίσκεται στα όρια της.
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)