Ερώτηση για παιχνίδια ανοίκτου κώδικα
#1
Καλημέρα! Δεν καταλαβαίνω κάτι, τι διαφορά έχει να επιλέξεις ένα videogame ανοικτού κώδικα σε αντίθεση με τα κοινά άλλα; έψαξα και βρήκα πολλά τα οποία είχαν γραφικά εποχής 2000 και άλλα λίγο πιο προχώ.Δεν με νοιάζουν βέβαια τα γραφικά αν ένα παιχνίδι είναι ενδιαφέρον αλλά δεν βρήσκεις και πολλά σε τέτοιου είδους videogames.
Manjaro xfce 64
  Απάντηση
#2
εντάξει!
Manjaro xfce 64
  Απάντηση
#3
mikeius666p, post: 27005, member: 1753 είπε κι ελάλησε:Καλημέρα! Δεν καταλαβαίνω κάτι, τι διαφορά έχει να επιλέξεις ένα videogame ανοικτού κώδικα σε αντίθεση με τα κοινά άλλα; έψαξα και βρήκα πολλά τα οποία είχαν γραφικά εποχής 2000 και άλλα λίγο πιο προχώ.Δεν με νοιάζουν βέβαια τα γραφικά αν ένα παιχνίδι είναι ενδιαφέρον αλλά δεν βρήσκεις και πολλά σε τέτοιου είδους videogames.
Δεν έχει κάποιο νοημα ή λογική το ερώτημά σου και συνεπώς δεν υπάρχει απάντηση.

Η τάδε εταιρεία, έχει τη δυνατότητα να δαπανήσει κάποια εκατομμύρια για την δημιουργία ενός παιχνιδιού, ενώ το άλλο που θα κάνει ένας άνθρωπος ή μια μικρή ομάδα, συγκαταλέγεται στα Indy.

Από την άλλη δεν παίζουν όλοι fps και αντίστοιχα με φανταχτερά γραφικά, μα μπορεί να θέλουν κάτι ποιο ουσιαστικό (σαν αυτό πχ: https://old.osarena.net/triplea-ena-xeho...tratigikis)
  Απάντηση
#4
εντάξει το κατάλαβα, ήταν άστοχο το ερώτημα
Manjaro xfce 64
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)