Έσπασε το σύστημα προστασίας Denuvo του Resident Evil 7
#1
[Εικόνα: re7a_hq9x.640.jpg]
Λιγότερο από 5 μέρες άντεξε το κλείδωμα του Resident evil 7, καθώς μία ιταλική ομάδα hackers κατάφερε να σπάσει την προστασία του Denuvo στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το Denuvo είχε ομολογουμένως καταφέρει να αναχαιτίσει και να μειώσει την ροή των πειρατικών αντιγράφων σε video games τους τελευταίους μήνες, ειδικά όταν η μεγαλύτερη κινεζική ομάδα crackers είχε ανακοινώσει αρχές του 2016 ότι σταματάει την προσπάθειά της να σπάσει το Denuvo.
Παρόλο που σε αυτές τις 5 ημέρες το Resident Evil 7 κατάφερε να γίνει μεγάλη εμπορική επιτυχία με 2.5 εκατομμύρια κομμάτια πωλήσεις στην Βρετανία, το Denuvo απέτυχε να προστατεύσει το παιχνίδι στις πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του, που θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερες πωλήσεις. Υπεύθυνη για αυτή την εξέλιξη είναι η διάσημη ιταλική ομάδα hacker CPY, η οποία δραστηριοποιείται από το 1999 και είχε σπάσει στο παρελθόν μία σειρά από ΑΑΑ τίτλους [Dragon Age: Inquisition, Lords of the Fallen, Battlefield: Hardline, FIFA 15, Mirror's Edge Catalyst, Pro Evolution Soccer 2017, God Eater Resurrection, Yesterday Origins, Deus Ex: Mankind Divided, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Batman: Arkham Knight, Champions of Anteria, Far Cry Primal, Watch Dogs 2, God Eater 2: Rage Burst].
Τον Σεπτέμβριο του 2016 είχε σπάσει και το Doom, αλλά το Residen Evil 7 ήταν το παιχνίδι με Denuvo που "νικήθηκε" πιο γρήγορα από κάθε προηγούμενο με το συγκεκριμένο σύστημα προστασίας, και αυτό πιθανόν σημαίνει πως η πειρατεία θα επιστρέψει δριμύτερη μέσα στο 2017.

Αναδημοσίευση από gr.pcmag.com
Love Open source...Love ArchLinux...
[Εικόνα: archlinux-user.png]
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Πώς η αιγυπτιακή αστυνομία έσπασε στο άψε-σβήσε τον κωδικό πρόσβα Maria Afentouli 4 1.028 01.11.2013 21:08
Τελευταία Ανάρτηση: Maria Afentouli

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)