Ο άνθρωπος και ο ρόλος του στην Γη
#21
“πιο θετικός (προσγειωμένος) στη σκέψη του και πιο απλός”
Μα όταν προσπαθώ κάτι που το έχω τοποθετήσει κάπως δυσνόητα και ζητάω παραπομπή για να το εξηγήσω καλύτερα και δεν παίρνω καμία απάντηση που σφάλω;

Όσον αφορά εάν δέχομαι κριτική, για ποια κριτική συζητάμε και ποια επιχειρήματα;
  Απάντηση
#22
"Η ανακάλυψη του DNA, με ξεκίνημα την εργασία του Δαρβίνου, είναι το αποκορύφωμα και το κομβικό σημείο στην περαιτέρω πορεία του.
Ο άνθρωπος πλέον γνωρίζει γιατί είναι σε αυτόν τον πλανήτη και ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος της ύπαρξής του. Τουλάχιστον το γνωρίζουν οι βιοεπιστήμονες, αλλά αυτό που δεν γνωρίζω είναι σε ποιο βαθμό έχει γίνει συνειδητοποίηση του και στους ίδιους. Γιατί άλλο γνωρίζω (έχει πέσει στην αντίληψή μου)και άλλο έχω συνειδητοποίησει την έννοιά του (γνωρίζω την ουσία του)."

- Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ένας βιοεπιστήμονας από τη μελέτη του DNA μπορεί να το καταλάβει αυτό. Γιατί είμαι βιοεπιστήμονας και δεν βγάζω τέτοια συμπεράσματα από τις γνώσεις μου για το DNA. Δεν έχω ακούσει και συναδέλφους να δηλώνουν τέτοια άμεση σχέση. Άλλο για το σεβασμό τους στο θαύμα της ζωής κ.λ.π. Μιλάω για το ίδιο το DNA. Επίσης δε βγάζω συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε " για να προστατέψει τη ζωή πάνω στο πλανήτη" ή ότι ο Θεός έδωσε αυτό το ρόλο στον άνθρωπο ειδικά πάλι αν δεχθώ ότι η ζωή ξεκίνησε από το νερό και τη θεωρία του Δαρβίνου, η οποία είναι άλλο πράγμα βασικά και δεν έγινε κουβαλώντας τη γνώση του DNA. 'Οχι ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει αλλά δεν το εξάγω από αυτό που ξέρω, απλά. Αν έχω κάποιες τέτοιες απόψεις τις αποδίδω στη μόρφωσή μου και στις απόψεις μου σε άσχετα με τη μελέτη του DNA θέματα.
Για να δεχτώ ότι τα πράγματα που λες είναι έτσι πρέπει τουλάχιστο να δεχτώ ότι η ζωή ξεκίνησε απ'τον Αδάμ και την Εύα που κουβαλούσαν τέτοια "γενετική εντολή" όπως την περιγράφεις. Και σε αυτό δε πιστεύω.

"Το DNA ο γενετικός κώδικας και τα γονίδια είναι γνωστό ότι είναι η κοινή βάση για την ύπαρξη της ζωής, η διαφοροποίηση των γονιδίων και του γενετικού κώδικα, δημιουργεί αυτήν την βιοποικιλομορφία που συναντάμε στα φυτά, τα έντομα, ψάρια, πτηνά, θηλαστικά, κτλ. Η ίδια η ζωή αρχικά με την εργασία του του Δαρβίνου και την εξέλιξη της βιολογίας, μας λέει ότι η ζωή έχει έναν και μόνο προορισμό, την διασπορά και εξέλιξή της, το έκανε για εκατομμύρια χρόνια, συνεχίζει να το κάνει σήμερα και θα συνεχίζει στο μέλλον."

-Τι έχεις να πείς για το Καρπούζι ας πούμε; Στο μεσαίωνα ήταν σαν κολοκύθι με πολλά χωρίσματα και χωρίς σάρκα και το εξέλιξαν οι άνθρωποι ή για τη μπανάνα που είχε σπόρια ή για το χρυσόψαρο που εξελίχθηκε για είναι σε βάζο; Όλα αυτά κουβαλούσαν στο γονιδίωμά τους τη Θε'ι'κή εντολή να το κάνουν αυτό;
Χμμμ θα μου πεις ότι άνθρωπος την έχει αυτή την εντολή και είναι η κορωνίδα της φύσης... Εντάξει το δέχομαι. Τότε δλδ οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν γονιδίωμα αφού δε θέλουν να αναπαραχθούν φυσιολογικά. Τι; Αντιτίθενται στους θε'ι'κούς νόμους ; Τότε αυτοί που σφάζουν στο όνομα του "Θεού" έχουν ή δεν έχουν γονιδίωμα αφού δε σέβονται τη ζωή από μόνη της. Είναι επηρεασμένοι από ηγέτες ; Εντάξει τότε και οι ομοφυλόφιλοι και οι φανατικοί είναι ανωμαλίες. Και αν είναι; Το DNA σύμφωνα με αυτά που λες δε θα έπρεπε να είχε φροντίσει να μην ήταν; Αφού το DNA το έχει καθορίσει αυτό με σοφό τρόπο ώστε να προστατευτεί η ζωή;
Μήπως τα περί Θεού έχουν να κάνουν με τη συνείδησή μας, που θεωρητικά, όχι άμεσα θα μπορούσε να είναι η σύνδεσή μας με το Θείο.
Τότε για να τρολάρω και τον εαυτό μου με αστείο σκοπό και οι φάλαινες θεωρητικά μπορεί να έχουν καλύτερη άποψη για το Θεό. Δλδ τότε όλα αυτά είναι μία ανθρώπινη υποκειμενική αντίληψη για το Θείο.
Αυτούς τους άτιμους τους ρετρο'ι'ούς , που δεν έχουν DNA, που θα μπορούσαν να μας αφανίσουν ποιος τους έβαλε στον πλανήτη άραγε; To ίδιο το DNA; O Θεός να μας τιμωρήσει ; Άσε ξέρω τους κάνανε σε εργαστήριο απόγονοι των Ρεπτίλιανς και των Νεφελίμ!

- Όλα αυτά σχεδόν χωρίς πραγματικό επιστημονικό λόγο φίλε Ασύνορε . Επιστημονικός λόγος θα ήταν ας πούμε για το "γονίδιο του Θεού" που λένε ότι ανακάλυψαν στο Ισραήλ. Να δούμε ποιο ακριβώς τμήμα είναι, σε πόσες χώρες και με τι πυκνότητα εμφανίζεται, βάσει ποιων ακριβώς πειραμάτων απομονώθηκε, και πως προσδιορίστηκε ότι προκαθορίζει συμπεριφορά στο άτομο. Yπάρχει σε άλλους οργανισμούς; Πως "συμπεριφέρεται" το γονίδιο. Πως λειτουργεί σε φυσιολογικούς ανθρώπους , πως σε μανιοκαταθλιπτικούς και σχιζοφρενείς, κ.ο.κ. Ποια τεστ γκρουπ χρησιμοποιήθηκαν, με ποιες μεθόδους. Γιατί προφανώς γίνεται λόγος για γονίδιο που προκαθορίζει πόσο εύκολα ένα άτομο αυθυποβάλεται. Με επιστημονικά δεδομένα όχι με λόγια. Και μετά από όλα αυτά, όταν θα έχουμε αναπάντητα ερωτήματα, αν έχουμε, φιλοσοφικά να κάνουμε μια αδρή υπαρξιακή προσέγγιση. Πάντα με ταπεινότητα που να άγει έργου και όχι τα εκ της ισχύος και εκ των κοινών.
  Απάντηση
#23
Παράθεση:“Η ανακάλυψη του DNA, με ξεκίνημα την εργασία του Δαρβίνου, είναι το αποκορύφωμα και το κομβικό σημείο στην περαιτέρω πορεία του.

Ο άνθρωπος πλέον γνωρίζει γιατί είναι σε αυτόν τον πλανήτη και ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος της ύπαρξής του. Τουλάχιστον το γνωρίζουν οι βιοεπιστήμονες, αλλά αυτό που δεν γνωρίζω είναι σε ποιο βαθμό έχει γίνει συνειδητοποίηση του και στους ίδιους. Γιατί άλλο γνωρίζω (έχει πέσει στην αντίληψή μου) και άλλο έχω συνειδητοποίησει την έννοιά του (γνωρίζω την ουσία του)”.

“- Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ένας βιοεπιστήμονας από τη μελέτη του DNA μπορεί να το καταλάβει αυτό. Γιατί είμαι βιοεπιστήμονας και δεν βγάζω τέτοια συμπεράσματα από τις γνώσεις μου για το DNA.”

Ανέκαθεν ο άνθρωπος είχε το ερώτημα από που προέρχεται και ποιος είναι ο σκοπός του. Σε αυτή του την αναζήτηση μη μπορώντας να καταλάβει το μεγαλείο της ζωής και της ύπαρξής του δημιούργησε τις διάφορες θεότητες.

Τώρα με τις γνώσεις του στο DNA αρχίζει να καταλαβαίνει σε κάποιο βαθμό πως δημιουργείται η ζωή κάνοντας επεμβάσεις σε υβρίδια και διάφορα πειράματα μετά από παρατηρήσεις του.
Αφού Pragma_Linux είσαι βιοεπιστήμονας, τότε γνωρίζεις ότι το γενετικό υλικό, το γονιδίωμα, γονίδια, μιτοχόνδρια κτλ, προϋπάρχουν ως υλικό στα πρωτόζωα και στα φυτά το οποίο είναι σαφώς μεγαλύτερο σε μέγεθος από το ανθρώπινο γενετικό υλικό. Υποθέτω ότι γνωρίζεις π.χ ότι το φυτό Paris japonica έχει 150.000.000.000 δισεκατομμύρια ζευγάρια γονιδιώματος όταν το ανθρώπινο είναι μόνο 3.000.000.000 δισεκατομμύρια, δηλαδή 50 φορές μικρότερο. Η αμοιβάδα dubia έχει ακόμα μεγαλύτερο γονιδίωμα 650 δισεκατομμύρια ζευγάρια.
Επίσης ο άνθρωπος έχει περίπου 21.000 χιλιάδες γονίδια όταν το ποντίκι έχει 23.000, ένας ψύλλος του νερού το crustacean Daphnia pulex 31.000 γονίδια και τόσα άλλα πλάσματα με πιο πλούσιο γενετικό υλικό.

Με αυτές τις γνώσεις οι βιοεπιστήμονες καταλάβανε από που ξεκίνησε η ζωή και πως εξελίχθηκε εφόσον το γενετικό υλικό προϋπήρχε, το οποίο με διάφορες μεταλλάξεις και σε διάστημα εκατομμυρίων ετών δημιούργησε την ποικιλομορφία ζωής που βλέπουμε σήμερα, με αποκορύφωμα τον άνθρωπο.
Με την ανακάλυψη των διακοπτών στο γενετικό υλικό γνωρίζουν αλλά όχι σε λεπτομέρειες οι βιοεπιστήμονες πως μεταλλάσσεται η ζωή με το DNA φτιάχνοντας φυτά, έντομα, ψάρια, θηλαστικά, τους πιθήκους και εμάς. Θεωρητικά οι άνθρωποι θα μπορούν να φτιάχνουν στο μέλλον ότι θέλουν, όποτε θέλουν και όπως θέλουν.

Η φύση ανοιγόκλεισε τους γενετικούς διακόπτες και έφτιαξε τον αντίχειρα και τον εγκέφαλο στον άνθρωπο δημιουργώντας ένα από τα πιο εξελιγμένα πλάσματά της, όπως πολύ ωραία αναφέρεται και στο ντοκιμαντέρ “τι δεν ήξερε ο Δαρβίνος”.
Το χαρακτηριστικό γνώρισμα και αρχή της φύσης είναι να εξελίσσει και να διασπείρει την ζωή σε οποιαδήποτε μορφή, όλες οι μορφές ζωής είναι αλληλένδετες μεταξύ τους αφού η μια αποτελεί τροφή για την άλλη, όπου το πιο ικανό προσαρμοζόμενο είδος να εξελίσσεται διατηρώντας αυτήν την θεμελιώδη αρχή.

Ο άνθρωπος έχει αυτή την ικανότητα εξαιτίας του ανεπτυγμένου εγκεφάλου και της λογικής του, όπου αυτό το γνώρισμα το βλέπουμε π.χ στην καλλιέργεια φυτών, παραγωγή ζώων, ψαριών ως κατανάλωση τροφής όμως για την φύση είναι επέκταση ζωής.
Το είδος ζωής που είναι διαδεδομένο περισσότερο από ότι άλλο από το άνθρωπο στον πλανήτη Γη, είναι το σιτάρι και ακολουθεί το ρύζι οι οποίοι είναι από τους πιο πολυπληθείς ζωντανούςοργανισμούς χάρη στον άνθρωπο.

Ο άνθρωπος από τον φόβο του μήπως καταστρέψει τον πλανήτη με το μυαλό που κουβαλάει, σκέφτεται πως να αποικίσει σε άλλους πλανήτες κάτι που από μόνο του εγγυάται την διασπορά ζωής.
Η φύση δημιούργησε ένα πλάσμα το οποίο μακροπρόθεσμα θα εξελίξει την ζωή πέρα από τον φυσικό της χώρο τον πλανήτη Γη. Τι πιο έξυπνο και πιο ιδιοφυΐες από αυτό.
Ο άνθρωπος είναι δημιούργημα της φύσης, η φύση είναι ο δημιουργός του, είναι φτιαγμένος από ένα εξελιγμένο γενετικό υλικό το οποίο με πολύπλοκους και περίπλοκους μηχανισμούς έχει φτιάξει τον ίδιο και όλα τα άλλα πλάσμα στον πλανήτη που ζει.

Μετά από αρκετά για αυτόν χρόνια παρουσίας του στον πλανήτη, ανακαλύπτει το μυστικό της ζωής το οποίο αποκαλεί DNA.
Τώρα ίσως να αναρωτιέται ξανά ποιος έφτιαξε το DNA, έτσι για μια ακόμη φορά στην ιστορία του ίσως να κοιτάει αμήχανα πάλι προς τον Θεό!
  Απάντηση
#24
Χθες χρησιμοποιώντας τεχνικές οραματισμού μοναχών από ένα μοναστήρι των Σαολίν, πριν πάω για ύπνο, οραματίστηκα το εξής: Είμουν μια τσιπουρίτσα στο Αιγαίο. Ξαφνικά περνάει ένα τονάκι του DarkGoth και τρώει το μισό κοπάδι. Απομείναμε μόνο 35 αρσενικά μπακούρια. Αλλά το DNA μας είχε την προδιαγραφή να προσαρμόζεται και να αναπαράγεται. Γι' αυτό ο Γιώργος ο πεταλίδας και όλο του το σό'ι' ανέλαβαν να γίνουν θυληκά και έτσι εξασφαλίσαμε τη συνέχεια του κοπαδιού. Σκέφτηκα τις συγγενείς μας στον Ειρηνικό και στον Ατλαντικό και συνειδητοποίησα το μεγαλείο της φυλής μας. Είμαστε αμέτρητες, προσαρμοζόμαστε και έχουμε λυμμένα όλα τα προβλήματά μας. Όλοι μ'ένα στόμα μια πνοή αποφασίζουμε από κοινού που θα πάμε και τι θα φάμε. Η απόλυτη τηλεπάθεια. Δεν έχουμε πολιτικούς αρχηγούς, μίση, βία και δολοφονίες. Σκέψου να είμασταν άνθρωποι....Αν μέναμε 35 αρσενικά μπακούρια σε ένα νησί, όταν θα καλύψει τον πλανήτη το νερό της θάλασσας, θα μαραζώναμε χωρίς ελπίδα. Άσε όλα τ'αλλα που τραβάνε τα κακομοίρικα τα όντα. Μίση, άγχος, θρησκείες και πολιτικές θεωρίες.
Όταν τέλειωσα τον οραματισμό μου. Σκέφτηκα από μέσα μου. Αυτή είναι η λύση. Μια που τώρα η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο θα προσπαθήσω να μετατρέψω τους ανθρώπους σε τσιπούρες. Αρχικά θα ενσωματώσω γονίδια τσιπούρας σε έμβρυα και σταδιακά θα μάθω στην κοινωνία πως να σκέφτονται σαν τσιπούρες. Γιατί οι τσιπούρες είναι πιο ανώτερες από τους ανθρώπους. Είναι το μέλλον. Επιβιώνουν και προσαρμόζονται καλύτερα. Δεν τους απασχολεί αν θα τους φάει ένα λαβράκι, ούτε υποφέρουν από αυτό. Το DNA τους έχει καθαρό προορισμό και καλύτερα διαμορφωμένο από του ανθρώπου . Αφού ο άνθρωπος υποφέρει ακόμη και όταν παραφάει και θέλει Coca Cola να χωνέψει. Με τα σημερινά επιτεύγματα της επιστήμης όχι μόνο θα ενσωματώσω DNA τσιπούρας στον άνθρωπο αλλά θα προκαθορίσω και με ποιο τρόπο θα εξελίσεται. Θα φροντίσω όποιες τσιπούρες ζούνε στο βόρειο Αιγαίο να έχουν το σήμα του ΠΑΟΚ στα λέπια τους και αυτές του νότιου Αιγαίου, το σήμα του Ολυμπιακού.
Δε νομίζω ο Βούδας να είχε πρόβλημα να με δει σαν τσιπούρα. Ο Αλλάχ θα ήταν σίγουρα ικανοποιημένος από την απόλυτη υποταγή στη μοίρα μου ενώ ο Χριστούλης με έχει αφήσει ελεύθερο να επιλέγω ότι θέλω αρκεί να είναι σε απόλυτη αρμονία με τη φύση.

Αν κάποιος στο φόρουμ νομίζει ότι σκέφτομαι λάθος να επιχειρηματολογήσει επιστημονικά ή φιλοσοφικά ώστε να μην αρχίσω τη μετατροπή των ανθρώπων σε τσιπούρες!
  Απάντηση
#25
pragma-linuks:... ακομα προσπαθεις να τον κανεις να καταλαβει; εγω πλεον εχω σχεδον παραιτηθει, και οπως καταλαβαινω το ιδιο και ο soulrain. τον εχουμε πει και οι 2, επανειλημενες φορες, καποια πραγματα, και δεν λεει να καταλαβει. και οχι κατι το δυσκολο. απλα να μην γραφει ολο ανυποστατα πραγματα, και να μην βαζει λινκ σε σαπιοφελλαδες. παρολα αυτα συνεχιζει να κανει τα ιδια. δεν λεει κανεις να μην γραψει, αλλα να γραψει πραγματα που ειναι λογικα, τεκμηριωμενα, και σωστα. οχι λιακοπσεκαζμενες συνομωσιολογιες. τον χρονο σου χανεις, με το να προσπαθεις. ειναι σαν το ταβλι του φυλακισμενου που λεμε. σε εχουν πιασει την παραμανα, και συνεχιζεις να παιζεις σε ενα παιχνιδι που ειναι ηδη χαμενο, εχοντας ακομα την ψευτικη ελπιδα οτι ΙΣΩΣ καταφερεις να το γυρισεις. βλεπεις οτι τον λες (με τον αστειο τροπο με τα τονακια και τις τσιπουρες :D:p ), πως λειτουργει (η, πως ΔΕΝ λειτουργει), η εξελιξη, και η γενετικη μηχανικη, και οχι μονο συνεχιζει να λεει τα ιδια, αλλα επιμενει οτι ειναι και σωστα κιολας.

ασυνορο:... καποια ελαχιστα πραγματα ισχυουν, αλλα τα εχεις καταλαβει τελειως λαθος, και τελειως αποσπασματικα, και τα εχεις κανει ολα ενα κουβαρι. η δημιουργια του συμπαντος και του ανθρωπου απο τον θεο, λεει απλα ΠΟΙΟΣ τα δημιουργησε ολα αυτα (δινονται ισως και το ΓΙΑΤΙ, με μεταφορικα νοηματα). η επιστημη λεει το ΠΩΣ δημιουργηθηκαν ολα αυτα. επισης αυτο που λες με τους γονιδιακους "διακοπτες", παλι δειχνει πως τα εχεις μπερδεψει. γονιδιακοι "διακοπτες" υπαρχουν, αλλα δεν εχουν καμια σχεση με εξελιξη. οι "διακοπτες" αυτοι, μπαινουν στην αρχη καποιων γονιδιων, που εχουν περιστασιακη χρηση. αυτοι ειναι ουσιαστικα καποια συμπλοκα μορια, που κολλανε στην αλυσιδα του DNA στην αρχη του γονιδιου, και εμποδιζουν τις RNA πολυμερασες να "κλειδωσουν" πανω στο γονιδιο και να το διαβαζουν. οταν χρειαστει να διαβαστει το γονιδιο αυτο, για να παραχθει η πληροφορια που περιεχει, τοτε απομακρυνεται το συμπλοκο, ωστε η RNA πολυμεραση να μπορεσει να κλειδωσει πανω στο γονιδιο και να το διαβασει (ενα τετοιο γονιδιο ειναι το γονιδιο παραγωγης μελανινης στο δερμα, που ενεργοποιειται με την εκθεση σε ηλιο)

η εξελιξη ειναι κατι τελειως διαφορετικο, και συμβαινει αναμεσα σε γενιες. μεταλλαξεις που εμφανιζονται εκ γενετης στην επομενη γενια, και επιβιωνουν οταν αποδεικνυονται οτι ειναι καλυτερα προσαρμοσμενες. δεν γινεται ποτε εξελιξη μεσα στα ατομα της ιδιας γενιας, ξαφνικα να εμφανιζουν βελτιωμενα προσαρμοστικα χαρακτηριστικα. και τα οποια επικτητα χαρακτηριστικα (που δηλαδη εμφανιζονται μετα γεννα), δεν αποτελουν ουτε εξελιξη, ουτε γενετικη προσαρμογη, γιατι απλα δεν εμφανιζονται σε γενετικο επιπεδο, ουτε περνανε στις επομενες γενιες. για να αποτελεσει εξελιξη καποιο χαρακτηριστικο, πρεπει να εχει εμφανιστει σε γενετικο επιπεδο, να υπαρχει εκ γενετης, και να μπορει να μεταδοθει στις επομενες γενιες. και φυσικα να ειναι καλυτερα βιωσιμο απο τους προγονους του, στο περιβαλλον που προκειται να ζησει. αυτο ειναι εξελιξη. αυτο που περιγραφεις εσυ, ειναι η "εξελικτικη θεωρια προσαρμογης" του Lamark, που ελεγε οτι τα ζωα προσαρμοζονται στο περιβαλλον τους, και μεταδιδουν τα προσαρμοσμενα ΕΠΙΚΤΗΤΑ χαρακτηριστικα στους απογονους. κατι που καταρριφθηκε σχεδον ΑΜΕΣΩΣ απ'οταν διατυπωθηκε σαν θεωρια.
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#26
DarkGoth, post: 27504, member: 1051 είπε κι ελάλησε:σαν το ταβλι του φυλακισμενου που λεμε. σε εχουν πιασει την παραμανα, και συνεχιζεις να παιζεις σε ενα παιχνιδι που ειναι ηδη χαμενο, εχοντας ακομα την ψευτικη ελπιδα οτι ΙΣΩΣ καταφερεις να το γυρισεις.
Α, όλα κι όλα. Ξέρεις πόσες φορές έχω γυρίσει τέτοιο παιχνίδι;
Να μου 'χει πιάσει ο άλλος την παραμάνα, κι εγώ να τον αναγκάσω να την αφήσει; Υπομονή θέλει (οκ, και - ας το πω... κόσμια :D - τύχη), του κάνεις εξάπορτο και να δεις το για πότε σ' αφήνει την παραμάνα :cool .
 Σοβαρότητα (λέμε τώρα…), διαφάνεια (ΤΩΡΑ!) και Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα.
  Απάντηση
#27
Maria Afentouli, post: 27506, member: 765 είπε κι ελάλησε:Α, όλα κι όλα. Ξέρεις πόσες φορές έχω γυρίσει τέτοιο παιχνίδι;
Να μου 'χει πιάσει ο άλλος την παραμάνα, κι εγώ να τον αναγκάσω να την αφήσει; Υπομονή θέλει (οκ, και - ας το πω... κόσμια :D - τύχη), του κάνεις εξάπορτο και να δεις το για πότε σ' αφήνει την παραμάνα :cool .
εχεις βγαλει παιχνιδι "ταβλι του φυλακισμενου";... :smok:resp υπαρχει τοσο μικρη πιθανοτητα, να κερδισεις ενα τετοιο παιχνιδι, που στατιστικα αγγιζει ορια του απιθανου. μονο με δεηση στον τιτανοτεραστιο, (ΚΘΟΥΛΟΥ), μπορεις να καταφερεις κατι τετοιο.
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#28
DarkGoth, post: 27509, member: 1051 είπε κι ελάλησε:εχεις βγαλει παιχνιδι "ταβλι του φυλακισμενου";... :smok:resp υπαρχει τοσο μικρη πιθανοτητα, να κερδισεις ενα τετοιο παιχνιδι, που στατιστικα αγγιζει ορια του απιθανου. μονο με δεηση στον τιτανοτεραστιο, (ΚΘΟΥΛΟΥ), μπορεις να καταφερεις κατι τετοιο.
Δεν είναι θέμα πιθανοτήτων. Είναι ζήτημα τακτικής. Στοχεύες αποκλειστικά σε συγκεκριμένο εξάπορτο. Αλλά και το εξάπορτο (κάποια στιγμή) να αναγκαστείς να χαλάσεις, βγάζεις την μάνα σου έξω και τον άσσο του τον κλείνεις (δεν τον αφήνεις να έχει να παίξει άλλον άσσο). :frog
 Σοβαρότητα (λέμε τώρα…), διαφάνεια (ΤΩΡΑ!) και Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα.
  Απάντηση
#29
[Εικόνα: 0-2.jpg]

Κάποιοι πιστεύουμε και στα θαύματα ..... εντάξει;:p
«Αγαπώ αυτό που είσαι και όχι εκείνο που ήθελε ο εγωισμός μου να είσαι»…
  Απάντηση
#30
Maria Afentouli, post: 27510, member: 765 είπε κι ελάλησε:Δεν είναι θέμα πιθανοτήτων. Είναι ζήτημα τακτικής. Στοχεύες αποκλειστικά σε συγκεκριμένο εξάπορτο. Αλλά και το εξάπορτο (κάποια στιγμή) να αναγκαστείς να χαλάσεις, βγάζεις την μάνα σου έξω και τον άσσο του τον κλείνεις (δεν τον αφήνεις να έχει να παίξει άλλον άσσο). :frog
τοσο τακτικα, ειναι η αληθεια δεν το εχω σκεφτει. δεν ειμαι και ο φανατικος ταβλαδορος για να παιζω τοσο αφοσιωμενος (ισως ομως να γινομανε καλος κανταδορος, αν δεν ημανε κακοφωνιξ :D:lolx:p:rolfx )
[Εικόνα: cacofonix-singing_54db8de724bb0-p.jpg]

Αυτεξούσιος, post: 27511, member: 793 είπε κι ελάλησε:[Εικόνα: 0-2.jpg]

Κάποιοι πιστεύουμε και στα θαύματα ..... εντάξει;:p
ΛΟΛ!!!... :D:lolx
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Ο άνθρωπος ήταν πάντα καπιταλιστής απλώς δεν το γνώριζε! asinoro 0 872 28.05.2016 18:43
Τελευταία Ανάρτηση: asinoro

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)