Ο άνθρωπος και ο ρόλος του στην Γη
#61
οχι βρε'συ, καθολου φασιστακι. η ιδεα μου ειναι μονο. οτι εδω ξεστομισεις θρασυτατα για βασιλιαδες, στρατιωτικα καθεστωτα (χουντα), και προβοκατσια, οχι δεν δειχνει ΚΑΘΟΛΟΥ φασισμο:...

http://unrecoverable-link/Πως-θα-γίνει-η...άδας.5086/

και φυσικα ολο αυτο το παραληρημα ειναι ανακατεμενο, (ετσι και για να μην ξεχνιομαστε), με προγονολατρεια περι Κωσταντινουπολης, και "παλι με χρονια με καιρους, παλι δικα μας θα'ναι"

παντως σε παραδεχομαι σε ενα πραγμα. καταφερες να κανεις πολυ πετυχημενο τρολλ. μας εκανες να ασχολουμαστε ολοι με'σενα. αν και δεν το λες βεβαια για κοπλιμεντο το τρολλ, αλλα τεσπα
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#62
DarkGoth, ξέρεις τι σκέφτομαι; Ακούω αυτά τα σιωπηλά μυαλά να λένε, πότε θα τον φάνε τον φ@υστη, όπως τον φάγαμε εμείς!
  Απάντηση
#63
Όταν λέτε ότι το doom 4 δεν βγήκε για linux τι εννοείτε; επειδή εγώ ξέρω ότι το συγκεκριμένο game υποστηρίζει Vulkan api που σημαίνει ότι θα δουλεύει και στο linux.
Έχω δει στο youtube ένα βίντεο που ο συγκεκριμένος εγκατέστησε μέσω wine το παιχνίδι και στις ρυθμίσεις ενεργοποίησε το vulkan στην επιλογή Graphics Api κι έπαιζε κανονικά κι έτρεχε περίπου στα 150 fps.
Manjaro xfce 64
  Απάντηση
#64
Soulrain Falls, post: 27547, member: 1313 είπε κι ελάλησε:Να στο πω και πιο απλά: κάποιος που δεν ξέρει, δε μπορεί να καταλάβει ότι δεν ξέρεις. Κάποιος που ξέρει όμως, γνωρίζει ότι λες χαζομάρες από την πρώτη πρόταση και τραβάει τα μαλλιά του. Τόσοι στο έχουν πει κι εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος..


Λοιπόν ένα φαινόμενο που υπάρχει ειδικά στο ελληνικό διαδίκτυο, και σε ειδεισιογραφικούς τόπους, είναι πως οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να μεταφράσουν και να φέρουν στα ελληνικά ένα ξένο άρθρο, η να συρράψουν μαζί, διάφορες άλλες πληροφορίες για το ίδιο θέμα.

Τελικά, γίνεται μια μεγάλη μπερδεψιά, επειδή οι αρθρογράφοι δεν ξέρουν το αντικείμενο.

Διάβασες μια τελευταία είδηση για την δεύτερη μεγαλύτερη μαύρη τρύπα στον γαλαξία; Στο άρθρο αυτό, μάλλον συγχέουν την μαύρη τρύπα αυτήν, με μια άλλη απλή μαύρη τρύπα που λέγεται Τοξότης Α. Επιπλέον, δεν λένε για μάζα, αλλά για βάρος, και άλλα αρκετά λάθη. Το άρθρο διάβασα στο google news, και μπορεί κάλλιστα να μπερδέψει έναν απλό αναγνώστη που δεν έχει ασχοληθεί.

Εγώ ξέρω πως άλλη είναι η υπερμεγέθης μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία, την οποία και δεν μπορούμε να δούμε λόγω του νέφους αερίων, και άλλη είναι η Τοξότης Α, που την βλέπουν τα τηλεσκόπια μας. Η Τοξότης Α είναι στον αστερισμό του Τοξότη. Δεν είναι στο κέντρο του γαλαξία.

Για να δεις τα άρθρα βάζεις σε αναζήτηση:

Αστρονόμοι ανακάλυψαν γιγαντιαία μαύρη τρύπα κρυμμένη στον Γαλαξία μας

Ιάπωνες ίσως ανακάλυψαν τη δεύτερη μεγαλύτερη μαύρη τρύπα στο γαλαξία μας

Ανακαλύφθηκε η δεύτερη μεγαλύτερη «μαύρη τρύπα»

Για να δεις τι ανακρίβειες έχουν τα άρθρα.
  Απάντηση
#65
mikeius666p, post: 28071, member: 1753 είπε κι ελάλησε:Όταν λέτε ότι το doom 4 δεν βγήκε για linux τι εννοείτε; επειδή εγώ ξέρω ότι το συγκεκριμένο game υποστηρίζει Vulkan api που σημαίνει ότι θα δουλεύει και στο linux.
Έχω δει στο youtube ένα βίντεο που ο συγκεκριμένος εγκατέστησε μέσω wine το παιχνίδι και στις ρυθμίσεις ενεργοποίησε το vulkan στην επιλογή Graphics Api κι έπαιζε κανονικά κι έτρεχε περίπου στα 150 fps.

Εννοούμε πως δεν έχει βγει στο Steam σαν native, εγγενές παιχνίδι στο Linux. Αν έπαιζε με wine έχει καλώς, αλλά λες να πάει κάποιος να παίξει ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι μέσω Wine; Δεν θα το έκανα. 150 fps είναι πάρα πολλά! Δεν είναι; :wtf
  Απάντηση
#66
Χάρης, post: 28133, member: 1144 είπε κι ελάλησε:Εννοούμε πως δεν έχει βγει στο Steam σαν native, εγγενές παιχνίδι στο Linux. Αν έπαιζε με wine έχει καλώς, αλλά λες να πάει κάποιος να παίξει ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι μέσω Wine; Δεν θα το έκανα. 150 fps είναι πάρα πολλά! Δεν είναι; :wtf
Το ότι δεν βγήκε οφείλεται σε μία ασυμβατότητα του game με το linux είχα διαβάσει κάπου. Μαλακίες αλλά τέλος πάντων
Manjaro xfce 64
  Απάντηση
#67
Dark, τα άρθρα στη φρικηπαίδεια εσύ τα έγραψες;
Manjaro xfce 64
  Απάντηση
#68
mikeius666p, post: 28134, member: 1753 είπε κι ελάλησε:Το ότι δεν βγήκε οφείλεται σε μία ασυμβατότητα του game με το linux είχα διαβάσει κάπου. Μαλακίες αλλά τέλος πάντων


Και εγώ το κοίταξα για να βρω τον λόγο γιατί, και δεν βρήκα άκρη, από ότι κατάλαβα μάλλον είχε να κάνει με τις εταιρίες. Το DOOM 4 δεν το έβγαλε κατευθείαν η id, αλλά η Bethesda Softworks, μια εταιρία δημοσίευσης παιχνιδιών, που εκπροσωπεί μερικές άλλες εταιρίες, συμπεριλαμβανόμενης και της id. Πιο συγκεκριμένα, η id αγοράστηκε από την Zenimax και η Bethesda είναι θυγατρική της Zenimax. Το έβγαλαν για Windows, PS4 και Xbox 1, και υπάρχει support για το Vulkan API (2016).

Στο άρθρο της Wikipedia δεν αναφέρει τι συνέβη με Linux / Steam. Και πάλι εκεί, ο John Carmack μιλά για περίπου 60 fps σε Win.
  Απάντηση
#69
Χάρης, post: 28132, member: 1144 είπε κι ελάλησε:Εγώ ξέρω πως άλλη είναι η υπερμεγέθης μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία, την οποία και δεν μπορούμε να δούμε λόγω του νέφους αερίων, και άλλη είναι η Τοξότης Α, που την βλέπουν τα τηλεσκόπια μας. Η Τοξότης Α είναι στον αστερισμό του Τοξότη. Δεν είναι στο κέντρο του γαλαξία.
Η ονομασία είναι Sagittarius A* και ενδεχομένως πολλοί να τη μπερδεύουν με το Sagittarius α (α ονομάζεται το λαμπρότερο άστρο κάθε αστερισμού, αν και στον Τοξότη το α δεν είναι το λαμπρότερο). Το Sagittarius A* είναι μια μεγάλη περιοχή, αποτελεί μέρος του Sagittarius A που είναι πηγή ραδιοκυμμάτων, και βρίσκεται όντως στο κέντρο του γαλαξία μας, στο δυτικότερο άκρο του Τοξότη και στα «σύνορα» με το Σκορπιό. Οπτικά η Sagittarius A* δεν είναι ορατή, εξαιτίας νεφών κοσμικής σκόνης.

Η άλλη τρύπα που λένε ότι βρέθηκε, είναι μικρότερη από την ήδη γνωστή και βρίσκεται (λένε) περίπου 200 έτη φωτός από το κέντρο του γαλαξία, σε ένα νέφος αερίων.

Γενικά όμως, από τους 10 που μεταφέρουν μια τέτοια είδηση, οι 9 δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αστρονομία ή την αστροφυσική ώστε να καταλαβαίνουν τι γράφουν. Παίρνουν την αρχική είδηση από ένα «έγκυρο» μέσο (π.χ. ο Guardian), βάζουν και λίγη σάλτσα για να μην είναι στεγνό copy-paste κι έτσι γίνεται η «ενημέρωση». Και σιγά-σιγά, η 1056ή σελίδα που θα το γράψει, θα λέει «επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι γαλαξίες έχουν μαύρες τρύπες στο κέντρο τους».
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#70
Soulrain Falls, post: 28137, member: 1313 είπε κι ελάλησε:Το Sagittarius A* είναι μια μεγάλη περιοχή, αποτελεί μέρος του Sagittarius A που είναι πηγή ραδιοκυμμάτων, και βρίσκεται όντως στο κέντρο του γαλαξία μας, στο δυτικότερο άκρο του Τοξότη και στα «σύνορα» με το Σκορπιό. Οπτικά η Sagittarius A* δεν είναι ορατή, εξαιτίας νεφών κοσμικής σκόνης.

Κατάλαβα, ευχαριστώ.
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Ο άνθρωπος ήταν πάντα καπιταλιστής απλώς δεν το γνώριζε! asinoro 0 873 28.05.2016 18:43
Τελευταία Ανάρτηση: asinoro

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)