Η επαναλειτουργία του site και η επιστροφή των χρηστών
#11
Soulrain Falls, post: 27661, member: 1313 είπε κι ελάλησε:Dark, το osarena προσπαθεί να γίνει Skynet και να αυτονομηθεί. Κάνεις κάτι και νομίζεις ότι θα είναι εντάξει αλλά αποφασίζει από μόνο του να στη χαλάσει. Έτσι, για να έχει σασπένς. Αυτό το είναι ψωμοτύρι σε ολόκληρη την ιστορία της τεχνολογίας των υπολογιστών. Φήμες λένε ότι ήταν χαραγμένο πάνω στον αστρολάβο των Αντικυθήρων. Γιατί νομίζεις καταλήγουν μισότρελοι οι διαχειριστές συστημάτων;

Πάντως το πολυάριθμο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που δεν έχουμε, έχει σίγουρα ενημερωθεί για το πρόβλημα.

περιμενε... το'χω... οπως λεει και το παρακατω (τρολλ απαντηση του debianass στον ασινορο, απο αλλο θεμα) το www σημαινει 666. το 666 ειναι ο αριθμος του θηριου . αρα απο τη στιγμη που το osarena λειτουργει κανονικα μονο με το www (και οχι σκετο), αυτο σημαινει οτι ειναι οχι απλο skynet, αλλα ΣΑΤΑΝΙΚΟ skynet :D:p:fap

debianass, post: 22472, member: 1803 είπε κι ελάλησε:@ Soulrain Falls
Δεν κοροιδεύω και απορώ πως συμπέρανες τέτοιο πράγμα.
Όπως γράφει ο Αρχιμανδρίτης και Ιεροκύρηξ Θεοδόσιος Χαραλαμόπουλος:
"Τό τρισσόν 6, δηλαδή, τό «666» προφανώς μαρτυρεί τήν μετ’ επιτάσεων καί εμφάσεων επιμονήν καί δουλείαν είν τήν λατρείαν τήν κτίσεων άντί τής λατρείας τού άκτιστου Τριαδικού Θεού, τήν κτίσεων τήν υπό τού Τριαδικού Θεού δημιουργηθείσην ειν 6 ήμέραν, ώς εις τό βιβλίον τής Γενέσεως έν τη Άγια Γραφή άναφέρεται καί περιγράφεται καί θεολογικώς έρμηνεύεται, καί άρνησιν, ώς ορίζεται, τής άφιερώσεως τής έβδομης ημέρας εις την λατρείαν τοΰ Θεοϋ, εν άλλοις λόγοις άρνησιν είς την αναφοράν είς τον αληθινόν τρισυπόστατον Θεόν, τον Πατέρα, τον Υιόν καί το Πνεύμα τό Άγιον καί τό θέλημα αύτου καί την κοινωνίαν τοΰ ανθρώπου μετ’ αύτου τού Θεού καί αντιτάσσεται τρεις φοράς (τό 6), ίσαρίθμως με την Αγίαν Τριάδα με σχηματισμόν τού αριθμού 666."

Κάθε ψεκαζμένος που σέβεται τον εαυτό του ως εκ τούτου, αποστρέφεται μετά βδελυγμίας αναλόγους σατανικούς αριθμούς, ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και μακρουλά εξαρτήματα που προεξέχουν από την ουρά μας.
[Εικόνα: www=666+-+%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3...%CE%BF.jpg]

Κατα τα άλλα είναι προφανές ότι με χρηματοδοτούν μασόνοι, παγκόσμιοι συνωμότες εβραίοι, αναμφίβολα και το ίδρυμα Σόρος.
[Εικόνα: david_star_666_stargate.jpg]

Edit: Τα "πρωτόκολλα" τα διάβασα σε μικρή ηλικία με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μου έδωσε το βιβλίο (μαζί με τις "αντιφάσεις της Καινής διαθήκης" του Θωμά Μάρα) ένας πρώην εξόριστος κομμουνιστής που δούλευε στην "ΚΟΜΕΠ" και στις εκδόσεις "Σύγχρονη Εποχή" στην επιμέλεια μαρξιστικών κειμένων. Τότε δεν είχα αρκετό χιούμορ ακόμα για να πιάσω το νόημα.
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#12
DarkGoth, post: 27659, member: 1051 είπε κι ελάλησε:οντως, μολις το δοκιμασα και εγω. με το www φαινεται κανονικα και το νεο περιεχομενο και για τους επισκεπτες, ενω χωρις το www φαινεται μονο σε οποιον εχει συνδεθει. για πιο λογο γινεται αυτο; τι κουλο bug ειναι και δαυτο;

Μπράβο, από ένα σημείο και πέρα το ίδιο έδειχνε και σε εμένα. Και εμένα κουλό μου φαίνεται. Το http είναι πρωτόκολλο, (ανήκει στον υψηλότερο layer του OSI model, τον Application layer). Το www όμως δεν είναι πρωτόκολλο. Αυτό το γράφεις στον browser για να δείξεις πως αυτό που ακολουθεί είναι ένα web site.

Ψάχνοντας για κάποιες πληροφορίες, βρήκα ένα site που δίνει μια ικανοποιητική απάντηση, βέβαια δεν λύνει την απορία.

www τελεία differencebetween τελεία net/technology/difference-between-http-and-www/

Διαβάζοντας καταλήγεις στο συμπέρασμα πως το HTTP είναι το πρωτόκολλο που ανταλάσσει τα δεδομένα σε Hyper Text Transfer μεταξύ πελάτη και διακομιστή. Το www, δεν είναι άρα δεν έχουμε διαφορά. Η διαφορά υποθέτει κανείς είναι στον browser, δηλαδή όταν λες www δηλώνεις ξεκάθαρα πως είναι web site. Εσύ κατάλαβες τίποτα από τα γραφόμενα στο site που έδωσα;

Το να δίνει νέο περιεχόμενο και παλιό περιεχόμενο, μήπως, όταν βλέπεις το παλιό, βλέπεις κάποια cache με το παλιό κάπου, η ένα backup;

Αυτή τη στιγμή δεν δείχνει εντελώς λειτουργικό ούτε με το νέο περιεχόμενο, κάπου σαν να μην μου εμφανίζονται καλά όλα τα μέρη της σελίδας η τα φλασάκια. Υποθέτω κάνουν ακόμα διορθώσεις.
  Απάντηση
#13
Χάρης, post: 27688, member: 1144 είπε κι ελάλησε:Διαβάζοντας καταλήγεις στο συμπέρασμα πως το HTTP είναι το πρωτόκολλο που ανταλάσσει τα δεδομένα σε Hyper Text Transfer μεταξύ πελάτη και διακομιστή. Το www, δεν είναι άρα δεν έχουμε διαφορά.

Το να δίνει νέο περιεχόμενο και παλιό περιεχόμενο, μήπως, όταν βλέπεις το παλιό, βλέπεις κάποια cache με το παλιό κάπου, η ένα backup;

Αυτή τη στιγμή δεν δείχνει εντελώς λειτουργικό ούτε με το νέο περιεχόμενο, κάπου σαν να μην μου εμφανίζονται καλά όλα τα μέρη της σελίδας η τα φλασάκια. Υποθέτω κάνουν ακόμα διορθώσεις.
Το www είναι μέρος του domain αλλά στις μέρες μας δεν είναι απαραίτητο πια, γιατί το σύστημα εξελίχθηκε και γνωρίζει ήδη από το https:// τι θα ακολουθήσει. Γιατί σε εμάς είχε διαφορά, θα σε γελάσω. Ίσως κάτι στράβωσε στις διαδρομές μέσα στο server.

Αυτό με την cache ήταν η πρώτη μας σκέψη αλλά δεν (φαίνεται να) είναι εκεί το πρόβλημα. Το Drupal όμως είναι μυστήριο. Καλό, χρυσό και open source αλλά οι ρυθμίσεις του είναι λες και γράφτηκαν με μυστηριακή λογική που καταλαβαίνουν μόνο οι developers του. Συν τοις άλλοις, ξαφνικά προέκυψε και το πρόβλημα που βλέπεις τώρα. Έχει εξαφανιστεί το περιεχόμενο από ένα χρονικό σημείο κι έπειτα (ευτυχώς, μόνο ως ορατότητα κι όχι από τη βάση) και τα μετέπειτα δημοσιευμένα άρθρα είναι κλειδωμένα. Προσπαθούμε να δούμε αν διορθώνεται με τοπική αναισθησία, αλλιώς αναγκαστικά θα ξαναφορτώσουμε τη βάση απ' την αρχή. Το καλό είναι ότι το forum παραμένει ανεπηρέαστο.

Η όλη κατάσταση πάντως συνοψίζεται σε αυτό που είπε ο Dark:
Παράθεση:τι κουλο bug ειναι και δαυτο;
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#14
και ενα αλλο ηλιθιο που προσεξα μολις τωρα. εχω το noscript σε full restriction με προσωρινο whitelist (με purge δηλαδη σβηνεται). δεν μπορουσα να μπω ουτε εδω για πολλες μερες, ουτε στην κεντρικη. εκανα ανω-κατω το about:config, και βρηκα αυτη τη μαλακια που ηταν ενεργη (true):...

Κώδικας:
noscript.httpsDefWhitelist;false

μολις απενεργοποιησα τη μαλακια, χωρις purge, χωρις καμια αλλη αλλαγη, απλα με force reload (control-F5), μπηκε με τη μια. λεει κατι αυτο σε καποιον απο'σας? ειχε να κανει με τη σελιδα σε συνδυασμο με το noscript? και τι στον κορακα ρυθμιση ειναι και δαυτη? εψαξα σε γουγλ, duckgo, γιουχου. ολες με βγαζουν τα ιδια 4 (ναι 4!...) αποτελεσματα, εκ των οποιων τα 3 ειναι κατι κινεζικα (κυριολεκτικα), και το ενα απο το φορουμ του noscript που και παλι δεν αναφερουν τι κανει.

ασχετο Υ.Γ:... η συνδεση και εδω και στην κεντρικη σελιδα, δεν ειναι https, αλλα σκετο http. δεν ειναι λιγο "επικινδυνο" αυτο, ειδικα για οποιον παει να συνδεθει απο κανα ασυρματο (και χειροτερα free)?
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#15
DarkGoth, post: 27732, member: 1051 είπε κι ελάλησε:δεν μπορουσα να μπω ουτε εδω για πολλες μερες, ουτε στην κεντρικη.
Δε φταίει το NoScript Dark. Ήμασταν κάτω για μήνες, ακόμα και μετά την επιστροφή. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα (δεν είναι μόνο ένα δηλαδή αλλά ένα είναιτο κρίσιμο), το οποίο το έχουμε εντοπίσει στο περίπου αλλά όχι με απόλυτη βεβαιότητα και παράλληλα δεν υπάρχει διαθέσιμο άτομο με τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις που να μπορεί να ασχοληθεί «μόνιμα». Καταλαβαίνεις πώς πάνε αυτά όταν το όλο εγχείρημα είναι σε εθελοντική βάση. Ελπίζουμε να γίνει κάτι μέσα στην εβδομάδα αλλά γενικά είναι δύσκολη η κατάσταση και η σελίδα ουσιαστικά τρέχει με «μηχανική υποστήριξη».

Για το https, λειτουργούμε και έτσι άλλα όχι σωστά. Αυτό που κάνει το https ουσιαστικά είναι ότι εγγυάται πως το osarena.net π.χ. είναι όντως αυτό κι όχι ας πούμε μια σελίδα-βιτρίνα που μοιάζει με το osarena αλλά παραπέμπει αλλού. Επίσης, κρυπτογραφεί τη σύνδεση μεταξύ του ιστοχώρου και του κάθε μηχανήματος, ώστε να μη μπορεί να δει κανένας πώς «μιλάνε» μεταξύ τους και τι λένε. Είναι σίγουρα ένα έξτρα βήμα ασφάλειας αλλά δε μπορεί να εγγυηθεί για παράδειγμα ότι δεν τρέχουν κακόβουλα scripts στη σελίδα. Εντούτοις, είναι κι αυτό στο πρόγραμμα αλλά, όπωςκαταλαβαίνεις, δεν είναι προτεραιότητα. Αυτό που προέχει είναι να μπορούν να σταθούν σελίδα και forum. Όταν με το καλό το καταφέρουμε αυτό, υπάρχουν μπόλικα σχέδια για το «μετά».
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#16
Τι εννοείς "η σελίδα τρέχει με μηχανική υποστήριξη"; δεν το εισέπραξα για καλό αυτό. Τουτέστιν, το osarena στην παρούσα στιγμή πασχίζει να σταθεί στα πόδια του λόγω τεχνικών δυσκολιών και απρόσμενων καταστάσεων. Απ'ότι κατάλαβα, έπεται και συνέχεια και η ιστοσελίδα πρόκειται να ξαναπέσει. Μπούχτισα τόσους μήνες αναμονής και περίμενα εναγωνίως μία ανακοίνωση στην σελίδα σας στο facebook
Manjaro xfce 64
  Απάντηση
#17
mikeius666p, post: 27736, member: 1753 είπε κι ελάλησε:Τι εννοείς "η σελίδα τρέχει με μηχανική υποστήριξη"; δεν το εισέπραξα για καλό αυτό. Τουτέστιν, το osarena στην παρούσα στιγμή πασχίζει να σταθεί στα πόδια του λόγω τεχνικών δυσκολιών και απρόσμενων καταστάσεων. Απ'ότι κατάλαβα, έπεται και συνέχεια και η ιστοσελίδα πρόκειται να ξαναπέσει. Μπούχτισα τόσους μήνες αναμονής και περίμενα εναγωνίως μία ανακοίνωση στην σελίδα σας στο facebook
Φίλε mikeius666p, το osarena τρέχει ανελλιπώς για 7 χρόνια, με αποκλειστικά εθελοντική δουλειά (ή καλύτερα κατάθεση ψυχής) και χωρίς να έχει το παραμικρό έσοδο. Καταλαβαίνεις πόσο επίπονο είναι αυτό, σωματικά, ψυχικά αλλά και οικονομικά; Δεν είναι ωραίος ο τρόπος σου.
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#18
Soulrain Falls, post: 27737, member: 1313 είπε κι ελάλησε:Φίλε mikeius666p, το osarena τρέχει ανελλιπώς για 7 χρόνια, με αποκλειστικά εθελοντική δουλειά (ή καλύτερα κατάθεση ψυχής) και χωρίς να έχει το παραμικρό έσοδο. Καταλαβαίνεις πόσο επίπονο είναι αυτό, σωματικά, ψυχικά αλλά και οικονομικά; Δεν είναι ωραίος ο τρόπος σου.

συγνώμη έχεις δίκαιο αλλά δεν το εννοώ με τον τρόπο που το εισέπραξες με την έννοια ότι απαιτώ κάτι. Απλώς μου λείψατε. Τέλος πάντων, συγνώμη για τον τρόπο που φέρθηκα ειλικρινά.Είμαι λιγάκι αδέξιος στους τρόπους.Όπως και να χει, χαίρομαι που σας βρήκα και πάλι
Manjaro xfce 64
  Απάντηση
#19
Ε, να μη σας λείψουμε και λίγο; Το παίζουμε δύσκολοι, για να έχει σασπένς η σχέση (ψέματα, μας χτυπάει αλύπητα το σύμπαν).
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#20
Soulrain Falls, post: 27739, member: 1313 είπε κι ελάλησε:(ψέματα, μας χτυπάει αλύπητα το σύμπαν).

ε, χτυπηστε το και εσεις, αλυπητα σαν το χταποδι. που ειναι το προβλημα?:lolx:rolfx

Soulrain Falls, post: 27739, member: 1313 είπε κι ελάλησε:Ε, να μη σας λείψουμε και λίγο; Το παίζουμε δύσκολοι, για να έχει σασπένς η σχέση.

μια σχεση που για καποιους ειναι ταυτοχρονα αγαπη και μισος, σαν αυτον εδω τον "hackxsor", συγκεκριμενα το (πρωην?) μελος "xaris2335" :lolx:rolfx :...

http://unrecoverable-link/κατασκευασμένο...chip.5658/
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Η επαναλειτουργία του site 2.0 Soulrain 130 13.649 21.08.2018 14:10
Τελευταία Ανάρτηση: Maria Afentouli
  Μια προταση για το site johnny87 1 1.085 15.03.2012 01:04
Τελευταία Ανάρτηση: constantinos

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)