Επίθεση στην επίσημη ιστοσελίδα των αμερικανών νεοναζί
#11
Οι προσωπικές εμπειρίες όμως δεν αποτελούν επαρκές δείγμα επί του συνόλου, σωστά;

Δεν εννοούσα το «πρώτη μούρη» ως «προβολή» ή κάτι τέτοιο. Μερικές δεκαετίες πίσω, δεν ήταν και τόσο εύκολο να βολτάρει κάποιος το φασισμό του δημόσια ή να συγκεντρώνονται τέτοιες ομάδες ατόμων. Σήμερα έχουν στηθεί ολόκληροι μηχανισμοί παγκοσμίως, από γνωστά MME μέχρι fora στις παρυφές του Διαδικτύου, οι ιδέες τους εξαπλώνονται τόσο που όχι μόνο γίνονται εφαρμοσμένη πολιτική αλλά πετυχαίνεις ακόμα και πιτσιρίκους να ψελλίζουν παρόμοιες (χωρίς φυσικά να αντιλαμβάνονται τι λένε), κάποιοι (λίγοι, σου λέω εγώ) όχι απλά δεν είναι ορκς μα έχουν μάθει να μασκαρεύονται «άνθρωποι» και διαθέτουν την πνευματική ικανότητα ώστε να εξευτελίσουν με κανονικά επιχειρήματα τους αντιπάλους τους σε διάλογο (ναι, συμβαίνει. Ίσως όχι στους χώρους που κινείσαι εσύ ή γενικότερα στη χώρα μας αλλά συμβαίνει). Γενικότερα, αυτό που άλλοτε θεωρούνταν ακραίο, στις μέρες μας βαδίζει ολοταχώς για να γίνει mainstream.

Σίγουρα παίζουν ρόλο τα λεφτά. Μην ξεχνάς όμως ότι τους μηχανισμούς τους στελεχώνουν άνθρωποι, όπως επίσης άνθρωποι είναι κι αυτοί που αναλαμβάνουν το σχεδιασμό και την οργάνωση. Άνθρωποι είναι κι αυτοί που δημιουργούν την εκάστοτε προπαγάνδα. Και δε μπορεί να δουλέψει σωστά όλο αυτό αν είναι όλοι αμοιβάδες. Άλλο είναι για παράδειγμα το να ουρλιάζει ένας στις κάμερες ή να γράφει στο fascismisgreat.blogspot.com και διαφορετικό αυτός που (φαίνεται ότι) είναι «έγκριτος» δημοσιογράφος ή εκείνος που δίνει διαλέξεις με υφέρπουσα (ή και πρόδηλη) φασίζουσα χροιά. Αυτοί του δεύτερου σκέλους πρέπει να έχουν και (ημί- έστω) λειτουργικό εγκέφαλο, όπως και ορισμένες ικανότητες

Ξαναλέω, η μάζα είναι σίγουρα κινούμενα κρέατα, σαν το πεζικό σε πόλεμο ένα πράγμα. Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Αν ήταν όλοι τους απλά μπετόβλακες με διαθέσιμο χρήμα, δε θα κατάφερναν πολλά. Θέλω να πω, το γεγονός ότι εν έτει 2017 όχι μόνο δεν τείνουμε να εξαλείψουμε το φασισμό αλλά έχει διεισδύσει σε πολλές πτυχές της καθημερινότητας, δεν έγινε μόνο με κάποιους που σκορπάνε λεφτά και με άλλους που κάνουν μπε.

Υ.Γ. Πριν από το σχόλιο του Κωνσταντίνου υπάρχει ένα που σε καλεί να «ξυπνήσεις» (ξέρεις ποιος) κι ο Κωνσταντίνος απλά το ειρωνεύεται.
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#12
Θα πρέπει να ομολογήσω πως ΧΑΙΡΟΜΑΙ.

Ο φασισμός ακολουθεί κάθε αποτυχία της αριστεράς, αναβίωσε από την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ και είναι επόμενο να θεριεύει σε χώρες σαν την Αλβανία, την Ουκρανία, και τη Βουλγαρία, τις βαλτικές κλπ που είναι δύσκολο να αντιληφθεί ο κόσμος ότι αυτοί που τους κυβερνούσαν τόσα χρόνια δεν ήταν παρα μόνο κατ'όνομα "κομμουνιστές".
Χωρίς επ'ουδενί να ταυτίζω, ακόμα και τους κατ'όνομα κομμουνιστές με τους φασίστες, οι δεύτεροι αποτελούν πάντα αποτέλεσμα της ασυνέπειας των πρώτων.
Όταν μαθαίνεις τον κόσμο ότι "δύο πόδια κακό-τέσσερα πόδια καλό" (οργουελική αναφορά) ανοίγεις διάπλατα την πόρτα στο φασιστικό λαικισμό.

Τηρουμένων των αναλογιών, οι ιθαγενείς μνημονιακοί "αριστεροί" έχουν βάλει με τη σειρά τους πλάτες στη νεκρανάσταση του σατανά.
Ο κόσμος είναι γεμάτος Ρουπακιάδες, πρώην "αριστερούς" που άμα τους θάψεις για καιρό στα έγκατα της ανεργίας και μετά τους δώσεις ένα χαρτζηλίκι μετατρέπονται πρόθυμα σε αιμοσταγή ορκ.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Οι εγχώριοι φασίστες είναι λίγοι παρά το σπρώξιμο που τους κάνουν και ξεφτιλίζονται όπου εμφανίζονται (γι αυτό κρύβονται σε βουνά και λαγκάδια να κάνουν τις εκδηλώσεις τους).
Η δε προπαγάνδα τους που ήταν για γέλια, όσο πάει γίνεται για κλάμματα.

Οι αντιφασίστες είμαστε επίσης λίγοι, μετρώντας εκείνους που κάνουν κάτι παραπάνω από το να πίνουν μπύρες στα αντιρατσιστικά φεστιβάλ. Η μεγάλη πλειοψηφία όπως πάντα, θα πάει με τους νικητές.
Γι αυτό χαίρομαι όταν βλέπω τους φασίστες να πλησιάζουν. Αυτό το απόστημα δε θεραπεύεται με ασπιρίνες.
Χρειάζεται μια σαρωτική νίκη, τέτοια που να κάνει τον Β'Π.Π. να μοιάζει καραμπόλα του σαββατοκύριακου.

"Αφήστε τα παιδιά να έρθουν κοντά μου" Κατά Ματθαίον (19ο, 13-15)

Υ.Γ. Δεν υπάρχει πιο επίπονη και απαιτητική τακτική από το Search and Destroy. Ιδιαίτερα στη φάση "search". Αντε να εμφανιστούν επιτέλους να τελειώνουμε!
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#13
Νομίζω ότι στη σύγκριση των εγχώριων με τους εκτός συνόρων, υπάρχει διακριτή διαφορά «ποιότητας» και στα δύο μέτωπα.

Μιας και ανέφερες την ταύτιση και το θέμα είναι και επίκαιρο τώρα, χωρίς εννοείται να αμφισβητώ ότι ορισμένοι όντως επιχειρούν την ταύτιση αυτή για δικούς τους λόγους, άλλοι τόσοι στην από 'κει πλευρά την επικαλούνται (την προσπάθεια ταύτισης) για να καλύψουν τη δική τους σαπίλα. Ταύτιση ιδεολογική σαφώς και δεν υπάρχει, τουλάχιστον άμεση. Υπήρξε όμως κι εξακολουθεί να υπάρχει αδιαμφισβήτητη προσομοίωση σε εφαρμοσμένες πρακτικές. Κι όσο οι από 'κει «φοβούνται» να το αναγνωρίσουν ανοιχτά, τόσο θα συνεχίζει να εξαπλώνεται η γάγγραινα στις τάξεις τους.

Στα υπόλοιπα, εντάξει, ζούμε στη χώρα του «ό,τι δηλώσεις είσαι». Όσο «συνειδητοποιημένοι» φασίστες είναι οι δικοί μας, άλλο τόσο είναι και αρκετοί αντιφασίστες. Εδώ μωρέ υπάρχουν τόσοι που δε γνωρίζουν καν πώς ξεκίνησε το αντίφα, πολλώ δε μάλλον ότι σήμερα -σε ορισμένες περιπτώσεις τουλάχιστον- δεν έχει και μεγάλη σχέση με αυτά που πρέσβευε κάποτε.

Όσο για τη σαρωτική νίκη, το έχουμε ξανασυζητήσει και σου έχω πει ότι προσωπικά βλέπω το αντίθετο. Όπως και τότε, έτσι και τώρα θα ευχηθώ να κάνω εγώ λάθος.
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#14
"Τη νίκη δε μπορείς ποτέ να την προβλέψεις. Μπορείς πάντα να την κατακτήσεις" Τζέγκινς Χαν

Έτσι ακριβώς είναι σε ότι αφορά τους κατ'όνομα κομμουνιστές. Ανάμεσα στις εκατέρωθεν προπαγάνδες χάνεται η αλήθεια.
Όπως έλεγε ο Αριστοτέλης Ωνάσης στο Λυμπερόπουλο:
"Θα ρθεί μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί μη κατέχοντες θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση…"
Κι όταν ο Λυμπερόπουλος παρατήρησε: "Μα.. υπάρχει ο κομμουνισμός, η ελπίδα των κολασμένων"
Ο Ωνάσης απάντησε “Μεγάλες ιδέες υπάρχουν, μικροί είναι οι άνθρωποι να τις γονιμοποιήσουν δημιουργικά…”

Κατά τη γνώμη μου πάντως βρισκόμαστε κοντά στο κέντρο μιας αντίστροφης σπείρας fibonacci
[Εικόνα: fibnegARGAND.gif]
όπου το θετικό "y" φέρεται ευνοικά για τους καταπιεσμένους και το αρνητικό "y" ευνοικά για τους καταπιεστές. Η μεγάλη περίοδος αρνητικού y, (έστω η φεουδαρχία), ακολουθείται από μικρότερης περιόδου καμπύλη θετικού y κ.ο.κ

Βρισκόμαστε κοντά στο κέντρο σημαίνει ότι οι αλλαγές θα είναι ραγδαίες. Η ίδια η ανταγωνιστικότητα σ'αυτή τη φάση μπορεί να πυροδοτήσει εκρηκτικές εξελίξεις ικανές να σπάσουν τη σπείρα και να ακολουθήσει η ανθρωπότητα μια ελεύθερη πορεία, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των μελών της.
Ετσι είναι η εξέλιξη, ζητάει καμιά φορά θυσίες. Καλύτερα εξέλιξη με θυσίες παρά στασιμότητα και ήρεμη θανατίλα.
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#15
«Οι άνθρωποι αρέσκονται να χρησιμοποιούν ρήσεις άλλων, πολλές φορές και εκτός πλαισίου, για να ενισχύσουν τις πεποιθήσεις τους» Εγώ.

Το πρόβλημα με τις ιδέες γενικά είναι ότι κατά κάποιο τρόπο είναι σαν τις «Γραφές». Λίγοι τις γνωρίζουν στην ολότητά τους και με την αρχική σημασία τους, αρκετοί τις ερμηνεύουν επιλεκτικά κι άλλοι τόσοι τις στρεβλώνουν. Και βέβαια έχουν και πολλούς «πιστούς», οι οποίοι εξακολουθούν να τις ασπάζονται τυφλά ακόμα κι αν τις έχει ξεπεράσει η πραγματικότητα.

Το μέλλον δεν το ξέρω. Το παρελθόν όμως μας μαθαίνει ότι ακόμα και η περίφημη «αστική τάξη», που αγαπάμε να μισούμε σήμερα, προέκυψε ως αντίδραση σε καταπίεση. Για να μην αναφερθούμε και στην κατάληξη της πλειονότητας των «επαναστάσεων». Να δεχτώ ότι υπάρχει πιθανότητα ραγδαίων αλλαγών. Αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι το «μετά» θα είναι καλύτερο από το «τώρα». Μην ξεχνάς επίσης ότι, αφενός μεν για να ριζώσει το όποιο «μετά» θα πρέπει να το επιθυμεί συνειδητά η πλειονότητα (εννοώ όχι μόνο να αντιλαμβάνονται όλοι τις ίδιες ιδέες με τον ίδιο τρόπο -που δε συμβαίνει σήμερα- αλλά και να αποδέχεται τις πρακτικές που θα το φέρουν -που επίσης δε συμβαίνει σήμερα-, όπως επίσης και να είναι αποφασισμένη να πράξει τα δέοντα -αυτό κι αν δε συμβαίνει), αφετέρου δε οι «απέναντι» είναι κι αυτοί μέλη της ίδιας ανθρωπότητας.
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#16
Οταν οι ρήσεις άλλων λένε αυτό που θες να πείς καλύτερα από σένα, θα πρέπει ντε και καλά να ανακαλύψεις ξανά τη φωτιά για να φανεί ότι πρωτοτυπείς;
Ή, να στο θέσω διαφορετικά, επωφελείται μόνο εκείνος που γράφει ποίηση κι όχι εκείνος που την απαγγέλει ή τη διαβάζει;

Για τα υπόλοιπα έχω μια πολύ μακροσκελή απάντηση για το μετά και για την τύχη των απέναντι, που δεν έχει νόημα να την παραθέσω off topic σ'ένα φόρουμ. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να την πραγματώσουν και το φόρουμ, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο νήμα, δεν απευθύνεται σ'αυτούς αλλά σε όλους.
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#17
Εξέφρασα απλά την αντίθεσή μου στην επίκληση ρήσεων. Δεν ήταν επίθεση προς εσένα. Άλλωστε, κι εγώ άνθρωπος είμαι και συνεπώς εμπίπτω στην ίδια κατηγορία. Δε χρειάζεται πρωτοτυπία. Παραγωγή σκέψης χρειάζεται κι όχι ακολουθία των σκέψεων άλλων.

Εκείνος που γράφει ποίηση, αποτυπώνει σκέψεις και συναισθήματα που έχει, τη δεδομένη χρονική περίοδο που γράφει. Εκείνος που την απαγγέλλει ή τη διαβάζει, δεν είναι απόλυτο ότι αντιλαμβάνεται «τι ήθελε να πει ο ποιητής» ή ότι δεν το παρερμηνεύει σκόπιμα. Γι' αυτό και πολλά ποιήματα, όπως και ρήσεις, έχουν χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσουν διαμετρικά αντίθετες ιδέες. Υπάρχει επίσης και η στρατευμένη ποίηση, που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

Σ' αυτό το τελευταίο που λες συνοψίζεται το βασικό πρόβλημα. Ότι δηλαδή απευθύνεται «σε όσους» και όχι «σε όλους». Πώς μπορεί έτσι να αποτελέσει λύση για την ανθρωπότητα, όταν εξαρχής αποκλείει ομάδες; Τι θα γίνει με εκείνο το μέρος των «όλων» που δεν ανήκει στους «απέναντι» αλλά ούτε και στους «όσους»; Θα τους υποτάξουν; Θα τους σπάσουν το κεφάλι για να αποδεχθούν τις δικές τους ιδέες; Θα τους εξαλείψουν δια της βίας, όπως έκαναν άλλοι «για το καλό της ανθρωπότητας»; Και με δεδομένο ότι το μέρος αυτό είναι σίγουρα μεγαλύτερο αριθμητικά των «όσων», πώς θα πραγματωθεί αυτό που επιθυμούν οι «όσοι» χωρίς επιβολή; Και γιατί να πραγματωθεί, αν η πλειονότητα δεν το επιθυμεί;
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#18
Ορισμένα πράγματα απευθύνονται σε όσους και άλλα σε όλους. Δεν έχει νόημα να δείξεις σε κάποιον πως θα κολυμπήσει αν δεν έχει αποφασίσει να μπει στο νερό. Όχι πως είναι μυστικό το κολύμπι, απλά θα τον κουράσεις αφού δεν τον ενδιαφέρει.

Συνοπτικά κι απευθυνόμενος σε σένα και μόνο, προκρίνω ένα σύστημα διαθεσιμοτήτων. Μια παράλληλη κοινωνία όπου όποιος θέλει θα εντάσσεται οικειοθελώς αποδεχόμενος τα προσυμφωνηθέντα. Αυτό απευθύνεται σε όλους αλλά στην κοινωνία δε θα ενταχθούν όλοι παρα μόνο όσοι το αποφασίσουν. Οι υπόλοιποι μπορούν να απολαμβάνουν τον κανιβαλισμό. Εννοείται ότι η παράλληλη κοινωνία θα αμύνεται απέναντι σε όλους αυτούς και όχι μόνο. Αν κάποιος/οι δεν ανταποκρίνονται στις οικειοθελείς δεσμεύσεις τους να επιστρέφουν στην κανιβαλική κοινωνία.
Κάπως έτσι με τα πολύ λίγα λόγια που αντιστοιχούν την off-topιά.

Κι επειδή δεν έχω θέμα να παραπέμψω σε άλλους αν συμφωνώ με τις σκέψεις τους, στο βαθμό που τους αντιλαμβάνομαι, θα σου πρότεινα να δεις το "the bad batch" https://www.imdb.com/title/tt4334266/ αν δεν τόχεις κάνει ήδη.
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#19
Ας ριξω και εγω τα δυο μου σεντσια...
Σε σχεση με αυτα που λετε θα ηθελα να σταθω σε μια πτυχη του ζητηματος αν θα υπαρχουν μεγαλες αντιδρασεις ή οχι. Οπως το βλεπω, αυτη τη στιγμη για τους περισσοτερους ανθρωπους και κοινωνιες , του δυτικου κοσμου τουλαχιστον, η ζωη χωρις τραπεζες ειναι αδυνατη. Ετσι απλα. Επιπλεον επειδη οδευουμε ολοταχως προς καταργηση των μετρητων και την απολυτη καθιερωση του πλαστικου χρηματος (εξαλλου διαφοροι, οπως ο bill gates με τη μκο που εχει, χωνουν πολλα λεφτα και επηρεαζουν κυβερνησεις για να παμε προς την καθιερωση του πλαστικου χρηματος) πιστευω οτι γενικως δε θα υπαρξουν πολλες αντιδρασεις αφου ο ελεγχος μεσω του πλαστικου χρηματος και των τραπεζων κλπ θα ειναι σχεδον απολυτος. Οπως επισης πιστευω οτι δε θα υπαρξει και υποστηριξη σε αυτο το τερατουργημα αν αυτο τυχει και καταρευσει. Οι μονες αντιδρασεις που μπορει να προκληθουν και να εχουν καποια σημαντικοτητα , κατα τη γνωμη μου παντα, ειναι αυτες που σχετιζοντε με τη δικτυωση και ειδικα την τεχνολογικη δικτυωση επι των συναλλαγων και οχι μονο. πχ διαβαζω εδω [plain]https://secnews.gr/160367/ransomware-create-your-own/[/plain] οτι συντομα ο καθενας χωρις γνωση θα μπορει να φτιαξει ενα ransomware . Αν γενικευθουν αυτα τα φαινομενα και κλειδωνουν λογαριασμοι και συσκευες και χανοντε κρυπτονομισματα κλπ ισως και καποια στιγμη το συστημα να μπλοκαρει γιατι θα εχει μεγαλη εξαρτηση απο την τεχνολογικη δικτυωση (λεω εγω τωρα).
Οποτε debianass εχεις πολυ μελλον και περιθωρειο να αντιδρασεις και εκτος δρομου και δεν το ξερεις ακομα. Ξυπνα ρεεεε :lolx χαχαχα
  Απάντηση
#20
debianass, post: 28032, member: 1803 είπε κι ελάλησε:Ορισμένα πράγματα απευθύνονται σε όσους [...] κάνει ήδη.
Σίγουρα δε μπορούν να είναι όλα για όλους, η κοινωνική αλλαγή όμως που υποτίθεται ότι επιθυμούν κάποιοι, δε μπορεί παρά να απευθύνεται σε όλους. Αλλιώς δεν είναι κοινωνική αλλαγή αλλά κάτι άλλο, κάτι επιμέρους και για λίγους. Εμένα ξέρεις τι με προβληματίζει ως προς αυτό; Ότι δε βλέπω να σκάει κανένας «κολυμβητής» για το γεγονός ότι κάποιος άλλος δεν ενδιαφέρεται -φαινομενικά- να μάθει κολύμπι (ακολουθώ την αναλογία σου). Οι κυρίαρχες τάσεις αντιμετώπισης είναι δύο: είτε θεωρείται ότι δεν ενδιαφέρεται γιατί έχει σκοπούς αντίθετους προς το κολύμπι είτε γιατί δεν έχει τη νοητική ικανότητα να αντιληφθεί τι θα του προσφέρει το να μάθει να κολυμπάει. Το οποίο, απλοποιημένα, σημαίνει «όποιος δε συμφωνεί μαζί μας είναι ή εχθρός ή ανόητος». Κι όμως, υπάρχουν δεκάδες άλλα ενδεχόμενα για τα οποία μπορεί κάποιος να μην τρελαίνεται για το κολύμπι. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι λέω. Δυστυχώς όμως, κάποιοι «χώροι» παρουσιάζουν σοβαρή δυσανεξία στην αμφισβήτηση.

Έχει τρύπες η πρότασή σου. Χωρίς να πάμε στα της εσωτερικής δομής και οργάνωσης ενός τέτοιου συστήματος, παράλληλη κοινωνία θα δημιουργηθεί πού; Μέσα στην ήδη υπάρχουσα; Σαν να λέμε ξενιστής; Θα επιβάλει και όρους στους εκτός, όσον αφορά την αλληλεπίδραση, ή θα υιοθετήσει εξαρχής εχθρική στάση, τσουβαλιάζοντάς τους όλους ως εχθρούς; Ακόμα κι εσύ το κάνεις αυτό το τσουβάλιασμα, όταν εντάσσεις όσους τυχόν δεν αποδεχτούν τα προσυμφωνηθέντα που ανέφερες στους «κανίβαλους». Πιστεύεις πραγματικά ότι θα μακροημέρευε μια τέτοια κατάσταση; Ούτε καν στα πρακτικά ζητήματα δεν είναι στέρεη. Θα κυκλοφορούν «παράλληλοι» και «κανίβαλοι» στους ίδιους δρόμους; Θα χτιστεί τείχος; Θα οριστούν σύνορα; Πώς θα γίνει; Κι αν υποθέσουμε ότι οι εκτός, αν και δεν αποτελούν ενιαίο σύνολο, έχουν αριθμητική υπεροχή (όπως συμβαίνει σήμερα), δεν είναι εύλογο ότι κι αυτοί θα αμυνθούν απέναντι στην «ασθένεια» που εμφανίστηκε στο εσωτερικό τους;

Με την επιφύλαξη να μην καταλαβαίνω ακριβώς αυτό που λες, αν το καταλαβαίνω, το θεωρώ εντελώς εκτός πραγματικότητας. Όπως είναι τα τρέχοντα γεγονότα, δε μπορούν ούτε υποομάδες που θεωρητικά μοιράζονται κοινές ιδέες να συμφωνήσουν μεταξύ τους. Στα της χώρας μας, μέχρι και καταλήψεις κοντράρονται για το ποιος θα κάνει κουμάντο σ' ένα δρόμο, ενώ άλλοι βαφτίζουν την κοινή κλοπή περί πάρτης «απαλλοτρίωση» και «εναντίωση στον καπιταλισμό». Κοινωνικός αγώνας μιλάμε, όχι αστεία. Κι αυτό με τη σειρά του κάνει εμφανή τη γελοιότητα ορισμένων (αυτοαποκαλούμενων ; ) «αναρχικών», «αντιεξουσιαστών» και λοιπών «αγωνιστών» και «συντρόφων». Πώς λοιπόν θα προκύψουν τα προσυμφωνηθέντα που θα θέσουν τις βάσεις και ποιος θα τα ορίσει;
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Επίθεση στην ιστοσελίδα της Βουλής constantinos 0 888 17.06.2012 20:06
Τελευταία Ανάρτηση: constantinos
  Τango Down στην ιστοσελίδα της Evalue constantinos 3 2.374 26.05.2012 21:08
Τελευταία Ανάρτηση: constantinos
  Επίθεση στην σελίδα του Σύριζα constantinos 2 1.402 19.05.2012 20:56
Τελευταία Ανάρτηση: constantinos
  Tango Down στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ El Administrador 0 1.042 06.05.2012 18:02
Τελευταία Ανάρτηση: El Administrador
  Νέα Δημοκρατία (ιστοσελίδα): Down! Blackfox 0 1.257 13.02.2012 02:39
Τελευταία Ανάρτηση: Blackfox

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)