Η επαναλειτουργία του site 2.0
#11
Η λειτουργικότητα είναι το ζήτημα. Στην καινούργια σελίδα θα υπάρχει (εσωτερική) ταξινόμηση ανά tag, κατηγορία, μήνα και αρθρογράφο. Δε θα φαίνονται όλα αυτά άμεσα, δε γίνεται να φαίνονται χωρίς να γίνει η σελίδα τέρας εμφανισιακά. Θα είναι όμως άμεσα προσβάσιμα από διάφορα σημεία. Λόγου χάρη, στην καινούργια αρχική, κάτω από την περίληψη θα φαίνονται οι κατηγορίες του εκάστοτε άρθρου. Με ένα και μόνο κλικ θα έχεις όλα τα άρθρα της ίδιας κατηγορίας. Άνοιξες κάποιο άρθρο και το διάβασες; Πολύ ωραία. Θα έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις κι άλλα από το ίδιο άτομο με κλικ στο όνομά του/της ή από την ίδια κατηγορία ή το ίδιο tag, με κλικ στα σημεία που θα φαίνονται στο τέλος του άρθρου. Εκεί επίσης θα βλέπεις και πέντε ή έξι σχετικά άρθρα. Δοκίμασε να ανοίξεις ένα άρθρο στη Drupal σελίδα και δες πόσο εύκολο (δεν) είναι να «ανακαλύψεις» κάποιο άλλο. Τόσα έχουν χαθεί έτσι.

Όλα αυτά ακούγονται πολύ καλά.

Μια σελίδα που είναι -εμφανισιακά- βγαλμένη απ' το «παλιό καλό internet δεκαετίας 1990», είναι το γνωστό μας DistroWatch. Οπτικά είναι ένας άθλιος «τοίχος κειμένου» και πρέπει να σκρολάρεις πολύ. Έχει όμως και τεράστιο όγκο πληροφοριών, σε δεκάδες clickable σημεία. Θα μπορούσε να ήταν διαμορφωμένη αλλιώς. Δεν είναι όμως, γιατί σημασία έχει η πληροφορία, το κείμενο. Αυτή είναι και η βασική διαφορά μεταξύ ενός CMS όπως το Drupal και άλλων όπως το Grav.

Εμένα ρε παιδιά το distrowatch δεν με χαλάει καθόλου. Επιτυγχάνει το σκοπό του, την πληροφόρηση πάνω στις διανομές, και έχει καλά και τα νέα (τις νέες εκδόσεις) ως ροή.

Όσο για την κόπωση, είναι κυρίως πνευματική. Όχι μόνο λόγω της γενικότερης κατάστασης στο Ελλαδιστάν αλλά και γιατί το παιδί μας ήταν άρρωστο. Πολλά συνέβησαν στο μεσοδιάστημα. Και φόβος υπήρξε και απ' όλα. Πλέον όμως οι μηχανές θα δουλεύουν σε πλήρη ρυθμό. Αυτό, στο βαθμό που μπορώ, στο εγγυώμαι προσωπικά.

Εντάξει, οι μηχανές θα δουλεύουν, ο δικτυακός τόπος θα στηθεί, δεν ξέρω όμως τι γίνεται με το θέμα "όρεξη" και στους αρθρογράφους, αλλά και στο αναγνωστικό κοινό. Βλέπω μεν αναγνωσιμότητα, αλλά παρατηρείς κάτι, πως πλέον διαβάζουν αλλά δεν συμμετέχουν. Που οι παλιές συζητήσεις, οι καυγάδες, τα μηνύματα...

Ρε παιδιά ξέρετε τι γίνεται (εύχομαι να κάνω λάθος), όλα ξεκινάνε από την ψυχολογία, και αυτή τη στιγμή το κοινό έχει μια πεσμένη ψυχολογία. Για να είναι εντάξει το ψυχολογικό, προηγείται να είναι εντάξει το βιοποριστικό. Σήμερα αν ο Α η ο Β σκέφτεται πως θα βγει ο μήνας, λέτε να έχει κίνητρο για χόμπι όπως υπολογιστές, PC games, Linux, οτιδήποτε. Ελπίζω πως είναι προσωπική μου εμπειρία, και πως οι υπόλοιποι δεν το αντιμετωπίζουν. Πολύ θετικό είναι πως η αναγνωσιμότητα του τόπου είναι σταθερή, και εδώ έγκειται η αισιοδοξία μου.

Αλλά όπως έλεγες και εσύ κάποτε "έχω να φανώ πολύ καιρό γιατί έχω διαφωνίες με τη ζωή".

Από 'κει και πέρα, το osarena ήταν πάντα και εξακολουθεί να είναι ορθάνοιχτο προς οποιονδήποτε θέλει να προσφέρει.

Καταλαβαίνω, απλώς έλεγα σαν ιδέα, αν απευθύνατε καμία πρόσκληση για αρθρογραφία σε τίποτα ομάδες από Facebook, είχα δει (όταν ήμουνα στο Fb, γιατί μετά αποχώρησα), αρκετές Linux ομάδες, αλλά σαν να μου φάνηκαν αρκετές από αυτές "περίεργες". Κάτι κλειστές ομάδες λέει, θα έπρεπε να γίνεις μέλος, και από τον τρόπο γραψίματος σαν να ήταν αρκετοί μυστήριοι τύποι. Ίσως να μην είναι καλή η ιδέα.

Ξέρεις τι γίνεται όμως; Πολλοί πέρασαν, λίγοι ακούμπησαν, λιγότεροι αγάπησαν.

Καταλαβαίνω.

Η ενασχόληση με το osarena δεν είναι για να γεμίσει τα βιογραφικά κάποιων, ούτε για να τους κάνει «γνωστούς».

Μα καλά υπάρχουν τέτοιοι που θα λένε στο βιογραφικό "αρθρογραφούσα στο osarena για Linux", εκτός μόνο αν τους ενδιαφέρει να πιάσουνε δουλειά σε έντυπο.

Και σίγουρα δε θα εφοδιάσουμε κανέναν με φανταχτερά gadgets, γιατί δεν πουλάμε τίποτα και δεν ξεπουλιόμαστε για προσωπικό όφελος. Είναι πολλά που συνέβησαν στο παρελθόν κι άλλα τόσα που συμβαίνουν σήμερα και κανένας μας δεν έχει πει τίποτα, με αποτέλεσμα κάποιοι εκεί έξω να περνιούνται για «σπουδαίοι».

Λοιπόν αυτές οι πτυχές του Αρένα, είναι για μένα τελείως άγνωστες. :)

Όσοι όμως γνωρίζουν τι πραγματικά είναι το osarena, να ξέρεις ότι εξακολουθούν να είναι δίπλα μας. Θα το διαπιστώσεις στην πορεία. Έχουμε επίσης να βοηθήσουμε και τους νεότερους. Κάποτε υπήρχε μόνο άγνοια, σήμερα όμως υπάρχουν και κακοτοπιές, και μερικές είναι «ελληνόφωνες».

Α.

Κι αν τυχόν βρεθεί κάποιος/α που να θέλει πραγματικά να προσφέρει, καλώς να ορίσει.

Μακάρι να πετύχει.
  Απάντηση
#12
Χάρης, post: 28632, member: 1144 είπε κι ελάλησε:
DarkGoth είπε κι ελάλησε:ειμαι σιγουρος οτι και το gnome θα το εχουν βιασει. σιγα μην το εχουν αφησει «εργοστασιακο». το καθαρο αυτουσιο gnome (το gnome-shell μονο του γυμνο, χωρις δηλαδη gdm, sessions, κλπ μαλακιτσες) ειναι απιαστο σαν γραφικο.
Όντως.
και δυστυχως μολις ειδα μερικα βιντεακια με το «νεο ουμπουντου gnome». παλι unity το εχουν κανει... ΠΑΛΙ... εμφανισιακα ειναι ενας αχταρμας unity και gnome μαζι, και χρηστικα ειναι πολυ πιο δυσχρηστο και αβολο απο το αρχικο unity.
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#13
darkgoth είπε κι ελάλησε:και δυστυχως μολις ειδα μερικα βιντεακια με το «νεο ουμπουντου gnome». παλι unity το εχουν κανει... ΠΑΛΙ... εμφανισιακα ειναι ενας αχταρμας unity και gnome μαζι, και χρηστικα ειναι πολυ πιο δυσχρηστο και αβολο απο το αρχικο unity.

μαλλον κολλαει αυτο το λινκ σε αυτο που λες

https://community.ubuntu.com/t/unity-mai...map/2223/2
  Απάντηση
#14
Soulrain Falls, post: 28555, member: 1313 είπε κι ελάλησε:Από 'κει και πέρα, το osarena ήταν πάντα και εξακολουθεί να είναι ορθάνοιχτο προς οποιονδήποτε θέλει να προσφέρει. Ξέρεις τι γίνεται όμως; Πολλοί πέρασαν, λίγοι ακούμπησαν, λιγότεροι αγάπησαν. Η ενασχόληση με το osarena δεν είναι για να γεμίσει τα βιογραφικά κάποιων, ούτε για να τους κάνει «γνωστούς». Και σίγουρα δε θα εφοδιάσουμε κανέναν με φανταχτερά gadgets, γιατί δεν πουλάμε τίποτα και δεν ξεπουλιόμαστε για προσωπικό όφελος. Είναι πολλά που συνέβησαν στο παρελθόν κι άλλα τόσα που συμβαίνουν σήμερα και κανένας μας δεν έχει πει τίποτα, με αποτέλεσμα κάποιοι εκεί έξω να περνιούνται για «σπουδαίοι». Όσοι όμως γνωρίζουν τι πραγματικά είναι το osarena, να ξέρεις ότι εξακολουθούν να είναι δίπλα μας. Θα το διαπιστώσεις στην πορεία. Έχουμε επίσης να βοηθήσουμε και τους νεότερους. Κάποτε υπήρχε μόνο άγνοια, σήμερα όμως υπάρχουν και κακοτοπιές, και μερικές είναι «ελληνόφωνες». Κι αν τυχόν βρεθεί κάποιος/α που να θέλει πραγματικά να προσφέρει, καλώς να ορίσει.

και αυτο ακριβως με αρεσει απιστευτα σε τετοιες σελιδες οπως εδω. σελιδες ανθρωπινες, αυθορμητες, και φυσικες, που δεν πουλανε τιποτα και κανεναν. συζητησεις που γινονται ανθρωπινα, ομορφα, και χαλαρα. οχι πληρωμενες σελιδες, με αποστειρωμενες κατευθυνομενες αποψεις, υποκριτικα ατομα για διαΧΟΙΡΟΙστες (οποιαδηποτε σχεση με γουρουνι ΔΕΝ ειναι συμπτωματικη), και ηλιθιους περιορισμους που σε απαγορευουν να εκφραστεις, γιατι θα χαλασεις το δηθεν καθωσπρεπιστικο υφακι τους.
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#15
DarkGoth, post: 28639, member: 1051 είπε κι ελάλησε:και δυστυχως μολις ειδα μερικα βιντεακια με το «νεο ουμπουντου gnome». παλι unity το εχουν κανει... ΠΑΛΙ... εμφανισιακα ειναι ενας αχταρμας unity και gnome μαζι, και χρηστικα ειναι πολυ πιο δυσχρηστο και αβολο απο το αρχικο unity.


Ναι, άστα. Από τη μία γκέλα στην άλλη το πάνε.
  Απάντηση
#16
DarkGoth, post: 28648, member: 1051 είπε κι ελάλησε:και αυτο ακριβως με αρεσει απιστευτα σε τετοιες σελιδες οπως εδω. σελιδες ανθρωπινες, αυθορμητες, και φυσικες, που δεν πουλανε τιποτα και κανεναν. συζητησεις που γινονται ανθρωπινα, ομορφα, και χαλαρα. οχι πληρωμενες σελιδες, με αποστειρωμενες κατευθυνομενες αποψεις, υποκριτικα ατομα για διαΧΟΙΡΟΙστες (οποιαδηποτε σχεση με γουρουνι ΔΕΝ ειναι συμπτωματικη), και ηλιθιους περιορισμους που σε απαγορευουν να εκφραστεις, γιατι θα χαλασεις το δηθεν καθωσπρεπιστικο υφακι τους.


Θα συμφωνήσω. Να σου πω εγώ προσπαθώ να θυμηθώ το τι γινόταν ανάλογα στα περιοδικά.

Λοιπόν DarkGoth το μόνο περιοδικό που ήταν γραμμένο σε στυλ φιλικό, πάρε-ίστικο, με χιούμορ, με ειλικρίνεια, αγνότητα, αμεσότητα, ήταν το PC Master (περιοδικό κυρίως για Games). Είχαν μείνει αξέχαστοι οι Τσουρινάκης, Πατρίκος, και άλλοι συντάκτες. Τα άρθρα, τα review ήταν μια απόλαυση. Ακολουθούσε το CΓO (Computer Για Όλους), όπου τα άρθρα ήταν PCάδικα (εφαρμογών), αλλά το περιοδικό αυτό δεν έπαιρνε θέση. Δεν κράταγε γραμμή. Ήταν ειλικρινές και φυσικό.

Ακολουθούσε το CHIP, τουλάχιστον στα πρώτα τεύχη, πριν γίνει καταναλωτικό.

Αντίθετα το RAM ήταν μεν εξαιρετικά επαγγελματικό, αλλά μικροσοφτιασμένο μέχρι αηδίας, έπαιρνε καθαρά γραμμή. Ήταν απρόσιτο (αν θυμάσαι τη στήλη αλληλογραφίας). Και ναι, είχαν υφάκι, τι υφάκι δηλαδή, υφάρα.

Το PC Magazine ήταν και αυτό κολλημένο με τον παραθυρικό κόσμο, αλλά δεν είχε το απόλυτο κόλλημα όπως το RAM.

Λοιπόν για να επανέλθω, έβρισκα αυτή την ατμόσφαιρα που περιγράφεις μόνο στο PC Master, το οποίο αδημονούσα κάθε μήνα να αγοράσω, και το διάβαζα αχόρταγα, ήταν μια απόλαυση. Υπήρχε φυσικά επικοινωνία με τους αναγνώστες του (παιχνιδάδες βέβαια), σε φιλικό πάντα επίπεδο.

Εποχές που δυστυχώς δεν θα τις ξαναζήσουμε, και όσοι τις έζησαν έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις.

retrovgame τελεία blogspot.gr/2015/06/pc-master

www τελεία iamretro.gr/adventure-memories/
  Απάντηση
#17
χαρη, εγω παλιοτερα ημανε σε καποια αλλη σελιδα με λινουκς (σκετο φορουμ ομως, οχι σελιδα για αρθρα, μπλογκ, σχολια, κλπ). πρεπει να υπαρχει ακομα ο λογαριασμος, (δεν τον ειχα διαγραψει), αλλα δεν μπαινω πλεον. ενω σαν σελιδα με αρεσε γιατι ειχε καλο και αξιοπιστο περιεχομενο, εκει ηταν εντελως αποστειρωμενοι. και υπηρξαν πολλα περιστατικα που με απωθησαν (θα αναφερω μονο περιστατικα, οχι ονομασιες χρηστων, η, ονομασια σελιδας, για ευνοητους λογους):...

σε ενα θεμα που δεν το προσεξα καλα λογω βιασυνης, εγραψα την απαντηση μου. που ηταν βεβαια ανεφαρμοστη στην περιπτωση εκεινη, λογω καποιας λεπτομερειας που με ειχε ξεφυγει. οταν το ειδα μετα απο καποια ωρα, διορθωσα την απαντηση μου για να απαντησω πλεον καταλληλα, αλλα ηταν ηδη αργα. σχεδον αμεσως δεχτηκα πραγματικα επιθεση απο 2 ατομα διαχειριστες της σελιδας, που με εκραξαν οτι γραφω ακυρα πραγματα, και οτι αν ξαναγραψω κατι ακυρο η απαντηση μου θα διαγραφει

αλλη μια φορα με ξαναεκραξαν (παλι οι συγκεκριμενοι 2 ιδιοι) γιατι εγραψα καποια απαντηση με γκρικλις. ημανε με λειτουργικο που εκεινη τη στιγμη δεν ειχε ελληνικα, οποτε δεν γινοταν κατι (ειχε ψοφησει κατι στο γραφικο στον xorg, και ειχα μπει προσωρινα σε xvesa για να το φτιαξω, που δεν εχει γλωσσικη υποστηριξη). ενω εξηγησα σε επομενη απαντηση μου λιγο αργοτερα (οχι εκεινη την ωρα) γιατι το εκανα, και παλι αν ξαναεγραψα σε γκρικλις η απαντηση μου θα διαγραφοταν

αλλη μια φορα ειρωνευονταν γιατι ανεβασα στην δηθεν γενικη-offtopic-ασχετα κατηγορια τους, ενα screenshot των παντζουριωνε 7 (που οτι ειχαν βγει), και ενα αλλο του KDE, και αποκατω εγραφα κατι για kde vs παντζουρια αν θυμαμαι καλα (επειδη τα παντζουρια 7 εμοιαζαν ανησυχητικα με το KDE). παλι οι 2 συγκεκριμενοι χαλαστηκαν γιατι ανεβασα ακυρο θεμα (που η κατηγορια για τετοια υποτιθεται οτι ειναι). που ακυρο δεν το ελεγες. χαβαλε ναι, αλλα ακυρο οχι, μιας που παλι σε λινουκς αναφεροταν

και σαν να μην φτανουν τα παραπανω, για τα ιδια παραπανω εκτος, απο τη δημοσια συζητηση ειχα δεχτει και προσωπικες προειδοποιησεις (παλι απο τους ιδιους 2) για συμπεριφορα, οτι «τα εκανα επιτηδες» για να ανεβασω τα στατιστικα μου και να παρω τα μαλακοσηματακια διπλα απο το ονομα χρηστη. οι συγκεκριμενοι ηταν γενικα ερειστικοι. ειχαν δεχτει μεχρι και παρατηρηση δημοσια, απο τους αλλους 2 υπευθυνους, οτι αν το συνεχισουν ετσι θα διαλυσουν τη σελιδα, και οτι στο τελος θα μεινουν μονοι τους να βαρανε μυιγες

οι ιδιοι αυτοι οι 2 ελεγαν διαφορα του στυλ, οτι η σελιδα πρεπει να παραμενει αυστηρη και καθαρη, ο χαβαλες δεν χωραει εκει, κλπ τετοια. ασε οι κανονες που ειχαν βαλει. οχι ερωτησεις για παντζουρια, οχι γκρικλις, οχι 733+ χ@κξ$0ρ, οχι εικονες, οχι κειμενα, οχι θυσιες παρθενων στον ΚΘΟΥΛΟΥ και τον οσιρι. πραγματα που εβγαζαν δηλαδη κατι που φαινοταν να μοιαζει περισσοτερο με ελιτισμο και μονοχνωτια, παρα με προσπαθεια για αξιοπιστια και κυρος της εν λογω σελιδας

εκεινη η σελιδα γενικα ειναι πολυ αξιοπιστη στο περιεχομενο της, αλλα οταν σε αντιμετωπιζει ετσι σαν μελος να το βρασω. ετσι την εκανα αποκει. και οταν λεμε κραξιμο και ειρωνια λεμε σοβαρα. οχι αστεια. και στο τελος κατεληγα να απολογουμαι εγω αντι για αυτους. φαντασου οτι το κραξιμο που εχουμε κανει εδω στον ασινορο για αυτα που ανεβαζει, ειναι χαδι μπροστα στην ειρωνια και το κραξιμο εκεινων των 2 (και χωρις να εχω γραψει ουτε κατα διανοια τετοιες ακυριλες)
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#18
εκεινη η σελιδα γενικα ειναι πολυ αξιοπιστη στο περιεχομενο της, αλλα οταν σε αντιμετωπιζει ετσι σαν μελος να το βρασω. ετσι την εκανα αποκει. και οταν λεμε κραξιμο και ειρωνια λεμε σοβαρα. οχι αστεια. και στο τελος κατεληγα να απολογουμαι εγω αντι για αυτους. φαντασου οτι το κραξιμο που εχουμε κανει εδω στον ασινορο για αυτα που ανεβαζει, ειναι χαδι μπροστα στην ειρωνια και το κραξιμο εκεινων των 2 (και χωρις να εχω γραψει ουτε κατα διανοια τετοιες ακυριλες)


Να σου πω εγώ σε τέτοια φόρα και ομάδες δεν μπαίνω με τίποτα, μπορεί όντως να είναι πολύ καλή η πληροφόρηση, αλλά αυτή την βρίσκεις και αλλού. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο. Να φανταστείς μου είχαν πει παλιότερα να συμμετείχα στην ubuntu τελεία gr, αλλά δεν πήγα ποτέ. Και εκεί, πέφτει μεγάλο κόλλημα, και πρέπει οι συζητήσεις να αφορούν αποκλειστικά το ubuntu, ούτε καν παράγωγες διανομές.

Όλοι αυτοί το κάνουν νομίζω, και επειδή πιστεύουν πως θα διατηρήσουν ένα φόρουμ καθαρά και αυστηρά εξειδικευμένο, οπότε κάθε άλλη συζήτηση απαγορεύεται, συν το ότι έχουν και διάφορα κόμπλεξ με το moderating.

Ένας δικτυακός τόπος, η φόρουμ αποκλειστικά για Linux, όπως λες και εσύ, θα είναι αποστειρωμένος και βαρετός. Αντίθετα, αν είναι ο τόπος πιο γενικής φύσεως, τότε προκαλεί το ενδιαφέρον και δείχνει φιλικότητα.

Το θέμα είναι, και οι αναγνώστες, γράφοντες, να έχουν τον δικό τους αυτοέλεγχο, και να μην το παρακάνουν.
  Απάντηση
#19
Χάρης, post: 28676, member: 1144 είπε κι ελάλησε:Να σου πω εγώ σε τέτοια φόρα και ομάδες δεν μπαίνω με τίποτα, μπορεί όντως να είναι πολύ καλή η πληροφόρηση, αλλά αυτή την βρίσκεις και αλλού. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο. Να φανταστείς μου είχαν πει παλιότερα να συμμετείχα στην ubuntu τελεία gr, αλλά δεν πήγα ποτέ. Και εκεί, πέφτει μεγάλο κόλλημα, και πρέπει οι συζητήσεις να αφορούν αποκλειστικά το ubuntu, ούτε καν παράγωγες διανομές.

αν δηλαδη πηγαινα εγω στο «ουμπουντου.γρ» και τους ελεγα για μοντες σε debian, τι μπορει να «παθαινα»; ενταξει, θα ημανε σιγουρα τρολλ του κερατα, αλλα εκτος αυτου τι αλλο θα συνεβαινε; επειδη οι ιδιοι λενε οτι η διανομη τους ειναι debian based
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#20
DarkGoth, post: 28682, member: 1051 είπε κι ελάλησε:αν δηλαδη πηγαινα εγω στο «ουμπουντου.γρ» και τους ελεγα για μοντες σε debian, τι μπορει να «παθαινα»; ενταξει, θα ημανε σιγουρα τρολλ του κερατα, αλλα εκτος αυτου τι αλλο θα συνεβαινε; επειδη οι ιδιοι λενε οτι η διανομη τους ειναι debian based

Μαντεύω πως (ανάλογα το φόρουμ), θα σου έκαναν παρατήρηση πως "εδώ είναι μόνο για Ubuntu / Xubuntu / Kubuntu / Lubuntu / Edubuntu / Ubuntu Studio, και σας παρακαλούμε να παραμείνετε σε αυτές τις διανομές", αν επέμενες ίσως να σε έκοβαν από μέλος (σκασίλα σου).

Δεν ξέρω τι κάνουν διαδικτυακά, ούτε και θέλω να ξέρω, είμαι να αλλάξω διανομή σου λέω, μάλλον για Fedora με βλέπω. Πριν αρκετά χρόνια όταν είχα πάει σε κοπή πίτας, ήτανε μια ομάδα, καλά παιδιά μέσες άκρες, αλλά παρατήρησα πως δυο τρεις πρέπει να ήτανε μαστουριασμένοι. Ήτανε απωχαυνωμένοι δεν ξέρω. Κράταγαν και ένα laptop με το 14.04 τότε, και είχε έρθει και ο Θοδωρής ο Γούναρης από το κόμμα Πειρατών. Με το που ήρθε του είπαν, "εντάξει, να κάτσεις στο τραπέζι, αλλά πολιτικές συζητήσεις δεν επιτρέπονται".

Στη συνέχεια στην κοπή της πίτας, έκοψαν, λέγοντας "αυτό το κομμάτι του Χριστού, αυτό της Παναγίας, αυτό της καφετέριας, αυτό της Canonical, και τα υπόλοιπα των μελών". Σκέφτηκα πως "καλά αν ήτανε εδώ ο Κωνσταντίνος του Αρένα, θα είχε λιποθυμήσει".

Γενικά καλά παιδιά, και ευχάριστα. Μου είπαν για να τους έδινα e-mail, τηλέφωνα και λοιπά, αλλά απέφυγα είπα "αφήστε, θα μπω από το site". Και, εντάξει δεν μπήκα.
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Η επαναλειτουργία του site και η επιστροφή των χρηστών Χάρης 136 16.635 10.10.2017 20:46
Τελευταία Ανάρτηση: Πέτρος
  Μια προταση για το site johnny87 1 1.083 15.03.2012 01:04
Τελευταία Ανάρτηση: constantinos

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)