Οι ΗΠΑ θα χρησιμοποιήσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη για να αποτρέψου
#1
Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (US Department of Defense) διερευνά το αν αξίζει ή όχι να χρησιμοποιεί λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης για να ταξινομεί τις πληροφορίες και να ελέγχει ποιος λαμβάνει πρόσβαση σε αυτές.

Είναι δύσκολο για την Τεχνητή Νοημοσύνη να διαβαθμίζει τις πληροφορίες σε εμπιστευτικές, άκρως απόρρητες κλπ. Είναι κάτι που οι μηχανές δεν μπορούν να κάνουν ακόμα, δεδομένου ότι δεν κατανοούν πραγματικά τα έγγραφα και τον γραπτό λόγο.
Συνεπώς, οι κυβερνητικοί αναλυτές πρέπει να επισημάνουν τις αναφορές πληροφοριών και τα έγγραφα κάτω από συγκεκριμένες ετικέτες σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανόνες, πολιτικές και λειτουργίες. Ωστόσο, η Τεχνητή Νοημοσύνη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να προτείνει διαφορετικά επίπεδα ταξινόμησης, αλλά και για την αυτόματη παρακολούθηση και καταγραφή των αρχείων.
Στην ιδανική περίπτωση, το AI θα είναι σε θέση να ασχοληθεί με οποιοδήποτε τύπο αρχείου που μπορεί να ανοίξει χρησιμοποιώντας ένα λειτουργικό σύστημα ή ένα προϊόν της Microsoft, συγκεκριμένα “MS Server, SQL, NetApp Storage, MS Office, MS Exchange και Skype for Business”.
Τέλος, μπορεί να είναι επίσης σε θέση να αποτρέψει την επόμενη διαρροή τύπου Edward Snowden με χρήση νευρωνικών δικτύων για την παροχή πρόσβασης σε συγκεκριμένους χρήστες για συγκεκριμένα αρχεία. Ακούγεται αρκετά τραβηγμένο, αλλά είναι δεδομένο ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έχει ήδη μια…ψύχωση με την Τεχνητή Νοημοσύνη και μένει να δούμε αν όντως θα καταφέρει να την εκμεταλλευτεί σε τέτοιο επίπεδο.

πηγη: https://www.techgear.gr/us-will-use-ai-t...ns-141789/
Love Open source...Love ArchLinux...
[Εικόνα: archlinux-user.png]
  Απάντηση
#2
Φιλική συμβουλή: όταν παραθέτεις κείμενο από πηγή, προσπάθησε να βάζεις την πρωταρχική πηγή. Δεν είναι απαίτηση του os.arena αλλά κανόνας καλής συμπεριφοράς του διαδικτύου. Αλλιώς χάνεται το πρωτότυπο μέσα στις δεκάδες που το αναπαράγουν.

Επίσης απόφυγε να βάζεις απευθείας εικόνες γιατί τραβάνε bandwidth από την εκάστοτε σελίδα.
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)