Η Xiaomi ανέβασε την αναμονή για Unlock του bootloader εως και τους 2 μήνες
#1
[Εικόνα: 1.jpg]


Από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2018 η Xiaomi από ότι φαίνεται, άλλαξε τους όρους έγκρισης για το Unlock του Bootloader εώς και τους 2 μήνες (1440 ώρες).

Όπως καταλαβαίνετε δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η διαδικασία του Unlock, καθώς είναι πλέον πολύ μεγάλος ο χρόνος αναμονής για να μπορέσει κάποιος να βάλει στην συσκευή του όποια Custom Rom επιθυμεί.

Όλα τα παραπάνω, και σε συνδυασμό με το Anti-rollback που θα έχουμε σταδιακά σε όλες τις συσκευές που φοράνε Android 8+ λειτουργικό, δείχνουν την πρόθεση της Xiaomi, να βαδίσει στα χνάρια της Huawei - Samsung και Apple, και ίσως σύντομα να δούμε το καθολικό και μόνιμο κλείδωμα του Bootloader.

[Εικόνα: 2.jpg]

Δεν ξεκινάει λοιπόν με τις καλύτερες προοπτικές ο νέος μήνας, και είναι βέβαιο πως όλα αυτά θα επηρεάσουν αρνητικά την εικόνα της εταιρείας, και ίσως σύντομα δούμε να έρχεται εκτός από το φθινόπωρο, και ο χειμώνας σε ότι αφορά τις πωλήσεις της αγαπημένης μας Xiaomi.

Ελπίζουμε να μην συνεχίσει άλλο αυτή η μανία των νέων Security Policies.....


πηγη: https://xiaomi-miui.gr
Love Open source...Love ArchLinux...
[Εικόνα: archlinux-user.png]
  Απάντηση
#2
Θα έπρεπε, θεωρώ, να απασχολεί πολύ περισσότερο η γενικότερη στάση της συγκεκριμένης εταιρείας -που να μην ξεχνάμε ότι οι καταναλωτές την έκαναν «μεγάλο παίχτη»- και το γεγονός ότι συνεχώς καθυστερεί σκόπιμα να πράξει όσα είναι υποχρεωμένη να πράξει για τα τμήματα Ελεύθερου Κώδικα που χρησιμοποιεί, παρά το πότε θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας.
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)