Οι καταστροφικές συνέπειες του SOPA, σ' ενα video
#1
[IMG]SOPAstop.png[/IMG]
Δε θα σταματήσουμε να αναφερόμαστε και να είμαστε αντίθετοι στο SOPA, με αρθρα μας, τόσο στο blog (δείτε σχετικά), όσο και forum (δείτε τα) του νόμου ο οποίος προωθείται στις ΗΠΑ με σκοπό να αντιμετωπιστεί η πειρατεία στο ίντερνετ, ο οποίος υποστηρίζεται από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.
Και φυσικά το θέμα δεν αφορά μόνο της ΗΠΑ (οι περισσότεροι servers του κόσμου βρίσκονται εκεί), μα ολόκληρο το κόσμο, επειδή το φαινόμενο θα εξαπλωθεί, αν περάσει και μαλιστα ραγδαία.
Βέβαια ενάντια σε αυτό είναι όλοι οι λογικοί και ελεύθεροι άνθρωποι, μα εκτός αυτού και οι μεγάλες εταιρείες του διαδυκτιου, οι οποίες μαλιστα απειλούν με μπλακ-άουτ, αν συνεχιστεί το θέμα του SOPA (δείτε το).

-Αν ακομα δεν έχετε καταλάβει τις συνέπειες που μπορεί να έχει αν συμβεί κάτι τέτοιο, δείτε το σ' ένα παραστατικό βιντεακι. Δε χρειαζεται να ξέρετε Αγγλικά για να το καταλάβετε, ωστόσο αν πατήσετε το κόκκινο κουμπακι cc, στη μπάρα του βιντεο, μπορειτε να επιλεξετε Ελληνικούς υπότιτλους, ωστε να έχετε έστω και μια υποτυπώδη μετάφραση.

>>>Δείτε το, είναι ΠΟΛΥ ενδιαφέρον και μας αφορά ΟΛΟΥΣ. Ζούμε εποχές που καταπατείται η ανθρώπινη προσωπικότητα, καταρρακώνονται άξιες και οι ατομικές και κοινωνικές ελευθερίες περιορίζονται δραστικά.
Αυτός ο τρόπος (του SOPA), είναι ένα ακομα από τα προσχήματα για το κατακερματισμό της ελευθερίας:


-Και αν είσαστε στο GooglePlus, βάλτε στους κύκλους σας, το Stop SOPA (δείτε το).
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#2
Δεν ξέρω κατα πόσο κακό θα μας κάνει ως πειρατές σίγουρα ομως θα βλάψει την ελευθερία του ίντερνετ σε μεγάλο βαθμό.
Αν σκεφτεί κανείς το ποσο σπαστικό ειναι να κλικάρεις ενα βίντεο στου γιου τουμπ και να σου λεει οτι δεν μπορείς να το δεις λογο πνευματικών δικαιωμάτων τοτε ας σκεφτεί οτι ολο το ίντερνετ θα φτάσει κάποια στιγμή να είναι ολόκληρο έτσι με τη διαφορά ότι θα μπορείς να δεις αν είσαι golden boy.
Τωρα ως πειρατής υπάρχει και το ασύρματο δίκτυο που μπορεί να εξαπλωθεί ραγδαία σε λίγα χρόνια και γιατί οχι να αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό το ίντερνετ αλλα και αυτό θα το απαγορεύσουν λόγο συμφερόντων.Πως; θα το πουν καρκινογόνο..
Κρίμα όμως που ο κόσμος δεν σκέφτεται συνειδητά και πόσο μαλλον το σύνολο.
Αν γινόταν αυτό τότε πολύ πιθανόν να ζούσαμε σε ενα κόσμο οπως το venus project να είχαμε free μουσικη,free games, free porn κλπ ουτε κρίση, ανέργους ,πείνα και οτι αλλο κακό μας δίνει ανακυκλώνοντας το σύστημα απλόχερα.
Σήμερα ζω εγώ αύριο θα με σπρώξεις για να ζήσεις εσυ! Ενω μπορούμε να ζήσουμε και οι δυο...;
[SIZE=1]Mobo: MSI 880GM-E41, Cpu: AMD Athlon x3 450, Ram: 4GB DDR 3 1333mhz ,Vga: ATI HD 4250 onboard, Psu: Corsair CX430 v2, Case Thermaltake V3 BE.
[SIZE=1]Os : Xubuntu 11,10 64bit
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)